Κατηγορίες
BET

Στοίχημα Προγνωστικά: Για την κούπα οι Δικέφαλοι

Τελικό κυπέλλου Ελλάδας έχουμε σήμερα το βράδυ και παρέα με αυτόν της Ιταλίας και τα ματς της Λα Λίγκα συνθέτουν το στοιχηματικό σκηνικό της Τετάρτης.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (20.30)

Με την κατάκτηση του τίτλου να πανηγυρίζεται δικαιολογημένα το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ο Ματίας Αλμέιδα προσπάθησε να κρατήσει προσγειωμένους τους ποδοσφαιριστές του ενόψει του τελικού κυπέλλου. Στόχος η κατάκτηση του νταμπλ μετά από 45 χρόνια και στο άδειο «Πανθεσσαλικό» θα προσπαθήσει να πάρει το… αίμα της πίσω από τους αρκετούς χαμένους τελικούς έναντι του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Σαν τέταρτος στην βαθμολογία, ο ΠΑΟΚ θέλει να σώσει την χρονιά με την κατάκτηση του κυπέλλου. Ο στόχος αυτός είναι στο μυαλό των «ασπρόμαυρων» εδώ και πολλές εβδομάδες, όμως μένει να δείξουν πόσο θέλουν την κατάκτηση του τροπαίου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τουλάχιστον μειώθηκαν κατά πολύ τα προβλήματα απουσιών και πλην του Ολιβέιρα είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές στην διάθεση του προπονητή Λουτσέσκου.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σπουδαία μάχη για το τρόπαιο του κυπέλλου και το ματς αναμένεται να έχει τέρματα μέχρι ενός σημείου. Φαβορί η ΑΕΚ από τις στοιχηματικές εταιρίες όμως θα πάμε στα2-3 Goals σε απόδοση 2.00 από την Stoiximan.

Φιορεντίνα – Ίντερ (22.00)

Παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και ότι έχει σε τρίτη μοίρα το πρωτάθλημα η Φιορεντίνα, εντούτοις ήταν αγωνιστική στο γήπεδο της Τορίνο και απέσπασε το ισόπαλο 1-1. Σε καλό μομέντουμ όλο αυτό το διάστημα οι «βιόλα», αλλά χρειάζονται τίτλους και θα διεκδικήσουν αρχικά το κύπελλο απόψε στον τελικό με την Ίντερ, ενώ στην πορεία θα ακολουθήσει και αυτός του Europa ConferenceLeague με την Γουέστ Χαμ.

Με αριθμητικό μειονέκτημα από το 41′ η Ίντερ δύσκολα θα απέφευγε το μοιραίο από την πρωτοπόρο Νάπολι, χάνοντας εκτός έδρας με 3-1. Όλα ρευστά παραμένουν όσον αφορά την τετράδα, όμως σήμερα κρίνεται ένας στόχος και συγκεκριμένα το κύπελλο. Οι «νερατζούρι» ψάχνουν την κατάκτηση του και στην συνέχεια, αυτή του ChampionsLeague σε μερικές εβδομάδες με την Μάντσεστερ Σίτι.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πιο έμπειρη η Ίντερ, αλλά και η Φιορεντίνα θα τα δώσει όλα για έναν τίτλο μετά από πάρα πολλά χρόνια. Πιθανό να σκοράρουν οι δύο ομάδες για το Goal/Goal στο 1.80 από τη Novibet.

Μπέτις – Χετάφε (23.00)

Από ντέρμπι προέρχεται η Μπέτις, μένοντας στο 0-0 με την Σεβίλλη εκτός έδρας. Αρκετά ανταγωνιστική τελευταία και ψάχνει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην βαθμολογία της Λα Λίγκα. Από τα βατά παιχνίδια το σημερινό με την Χετάφε και έτσι μπορεί να προσθέσει ένα πολύτιμο τρίποντο, αφού η σεζόν μπαίνει στα τελευταία παιχνίδια, όπου κάθε αποτέλεσμα μετρά ως προς τον στόχο της. Σημαντική απώλεια για την Χετάφε απέναντι στην υποβιβασμένη Έλτσε με 1-1 και παρέμεινε έτσι εντός της επικίνδυνης ζώνης στην βαθμολογία. Με τα παιχνίδια να τελειώνουν η πίεση μεγαλώνει ακόμη περισσότερο ειδικά από την στιγμή που σήμερα έχει φαινομενικά δυσκολότερο έργο απέναντι στην Μπέτις και πρέπει να τα δώσει όλα για να ρεφάρει με ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Καλύτερη ομάδα η Μπέτις και αν παρουσιαστεί σοβαρή, τότε θα προσθέσει το τρίποντο της νίκης απέναντι στην αγχωμένη Χετάφε. Ο άσος στο 2.00 από την Bet365.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected