Κατηγορίες
Αθλήματα

Στους «8» της Ευρώπης η Εθνική Γυναικών!

Μεγάλη νίκη-πρόκριση επί της δις πρωταθλήτριας Ευρώπης Ουγγαρίας με 2-1 σημείωσε η Εθνική Γυναικών στο ΕURO Beach Handball που διεξάγεται στο Ναζάρε της Πορτογαλίας.

Η Ελλάδα με αυτό το αποτέλεσμα προκρίθηκε στα προημιτελικά και αγγίζει την είσοδο (πρώτες 7 ομάδες) στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Κρακοβίας, ενώ έμεινε «ζωντανή» για την πρόκριση στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η ελληνική ομάδα στην πρεμιέρα της Β’ φάσης έχασε από την δευτεραθλήτρια κόσμου Ισπανία με 2-0 (28-20, 22-17) και αύριο θα παίξει με Δανία (12:00) και Ολλανδία (16:00) με στόχο τη καλύτερη δυνατή θέση, ενόψει των διασταυρώσεων για τα προημιτελικά με το 1ο γκρουπ (Γερμανία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Κροατία)

Η Εθνική Ανδρών έχασε 2-1 από τη Σουηδία στο φινάλε της Α’ φάσης, ενώ στην πρεμιέρα της Β’ φάσης (9-16) κέρδισε 2-0 τη Ρουμανία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί αύριο με Πολωνία (15:00) και Γαλλία (19:00) και στόχος του είναι να καταλάβει μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, ώστε να παίξει για τις θέσεις 9-12.

Όλα τα παιχνίδια μεταδίδονται ζωντανά από το ΕΗF TV, ενώ το παιχνίδι Ελλάδα- Ολλανδία (16:00) θα μεταδοθεί στην Ελλάδα και από το action 24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected