Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θλίψη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο : “Έφυγε” στα 37 του ο Βαγγέλης, έχασε τις αισθήσεις του μετά από αγώνα!

«Έφυγε» από τη ζωή ο 37χρονος ποδοσφαιριστής του ΑΣ Χωστίων, Βαγγέλης Μπαρμπέρης, που αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας της ΕΠΣ Βοιωτίας.

Χθες, μετά το νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του στο Δίστομο, ταξίδεψε μέχρι το Κυριάκι για να πάρει την οικογένειά του κι επιστρέφοντας στη Λιβαδειά, κοντά στον Ελικώνα (Ζερίκι), έχασε τις αισθήσεις του.

Όπως αναφέρει το neatisviotias.gr, Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ήταν άσφυγμος, άπνοος και με πλήρη κατάργηση των αντανακλαστικών του εγκεφαλικού στελέχους.
Οι πρώτες πληροφόριες δείχνουν ότι ο Βαγγέλης “έπαθε έμφραγμα μυοκαρδίου”, περιμένοντας βέβαια την ιατροδικαστική εξέταση που θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ο ιδιοκτήτης – εκδότης και προπονητής του, Ιωάννης Καντάς, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Χωστίων και προσωπικά ο πρόεδρος Γιάννης Ιωάννου, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Βαγγέλη Μπαρμπέρη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected