Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Σταμάτης Γονίδης: Συγκινεί το τραγούδι που έγραψε για τη μικρή του κόρη! (vid)

Ο Σταμάτης Γονίδης μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ο «αιώνιος έφηβος» του λαϊκού πενταγράμμου, έχοντας διαγράψει μία λαμπρή καριέρα με τεράστιες επιτυχίες και έχοντας δημιουργήσει ένα φανατικό κοινό.

Εντούτοις ο καταξιωμένος καλλιτέχνης δεν σταματά λεπτό να δημιουργεί και να παράγει τραγούδια και είναι διατεθειμένος να χαρίσει ακόμη περισσότερα αριστουργήματα στο λαϊκό τραγούδι.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική του εταιρεία, τη Sonar Music το νέο του άλμπουμ με 18 νέα τραγούδια, που είχε τίτλο «Εγώ και οι φίλοι μου» και αποτελούνταν από εννέα ανέκδοτα τραγούδια και εννέα αγαπημένες επανεκτέλεσεις του ίδιου του ερμηνευτή.

Ένα από τα τραγούδια που ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή και προκάλεσε «φρενίτιδα» στο Tik Tok, όπου έχουν δημιουργηθεί από χρήστες περισσότερα από 3.000 videos, είναι το «Μες την αγκαλιά σου».

Πρόκειται για ένα συγκινητικό τραγούδι που έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Σταμάτη Γονίδη, καθώς το έχει γράψει για τη μικρή του κόρη.

Το εν λόγω τραγούδι οπτικοποιήθηκε από τη Sonar Music, με τη σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ να φέρει την υπογραφή του Γιώργου Γκάβαλου, ενώ την ενορχήστρωση και παραγωγή έκανε ο Αντρέας Γιατράκος.

Ο Σταμάτης Γονίδης, με αφορμή την κυκλοφορία του βίντεο κλιπ, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για την κορούλα του, το οποίο αναφέρει:

«Όταν κοιτάζω την κόρη μου στα μάτια καταλαβαίνω πως όταν δεν ξέρεις να αγαπάς, ένα μικρό παιδί μπορεί να στο μάθει. Βλέπω στα μάτια της, όλα τα παιδιά του κόσμου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected