Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Η πανδαισία μεταδόσεων των ευρωπαϊκών τελικών ξεκινά σήμερα στο “Barok” Coffee-Bar!

Η καρδιά της Ευρώπης χτυπάει σήμερα στην Βουδαπέστη. Στην Πούσκας Αρένα η Σεβίλλη και η Ρόμα διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο το τρόπαιο του Europa League στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της σεζόν.

Το Barok” Coffee-Bar υποδέχεται απόψε (22:00) τους φίλους του ποδοσφαίρου, σε ένα ματς-γιορτή ανάμεσα σε δύο άκρως ποιοτικές ομάδες!

Οι Ανδαλουσιανοί, αφού πέρασαν το εμπόδιο της Γιουβέντους στα ημιτελικά, έχουν βάλει πλώρη για ένα ακόμη τρόπαιο και συγκεκριμένο το 7ο στην ιστορία τους στη διοργάνωση. Η Σεβίλλη είναι η ομάδα με τα περισσότερους τίτλους στο Europa League και στοχεύει σ’ ακόμη ένα. “Η ιστορία δεν κερδίζει τελικούς” δήλωσε ωστόσο ο προπονητής, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Η Ρόμα από την πλευρά της είναι έτοιμη για το δεύτερο σερί της ευρωπαϊκό τρόπαιο. Μετά την κατάκτηση του Conference League πέρσι θέλει να προσθέσει στην τροπαιοθήκη της το πρώτο Europa League.

Εάν ο Μουρίνιο καταφέρει να σηκώσει την κούπα θα είναι η τρίτη του στον θεσμό. Το 2003 κατέκτησε το Κύπελλο UEFA με την Πόρτο, ενώ το 2017 το Europa με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η μάχη αναμένεται να είναι μεγάλη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected