Super League 2

Μία ακόμη λύση για τις προσφυγές βρήκε η Παναχαϊκή

Ένας ακόμη…βραχνάς έλαβε τέλος για την Παναχαϊκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, η ομάδα της Πάτρας ξεπέρασε και αυτόν τον πολύ σημαντικό σκόπελο των προσφυγών και συνεχίζει κανονικά την πορεία της, τόσο στο φετινό πρωτάθλημα όσο και εν γένει στη Super League 2.

Θυμίζουμε ότι οι «κοκκινόμαυροι» έχουν μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα προθεσμία να αποπληρώσουν ή να διακανονίσουν τις έξι τελευταίες προσφυγές των Αργυρόπουλου, Λαμπρόπουλου, Μαρκοπουλιώτη, Ανάκογλου, Σταμόπουλου και Αποστολόπουλου, που τους έφεραν την αφαίρεση των 18 βαθμών από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Παναχαϊκή αφού ολοκλήρωσε τις υποθέσεις της, έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΠΟ και έτσι εκτός του θα επιστραφούν οι βαθμοί, θα γλιτώσει και την αποβολή της από το πρωτάθλημα.

Αυτό που προκύπτει από την πλευρά των ποδοσφαιριστών είναι ότι βρέθηκε λύση, χωρίς να διευκρινίζεται, βέβαια, εάν επετεύχθη διακανονισμός ή υπήρξε εξόφληση προς όλους. Έτσι, την Τετάρτη (31/05) η Super League 2 θα επιστρέψει τους 18 βαθμούς που είχαν αφαιρεθεί προ 10 εργάσιμων ημερών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected