Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η “πρωτάρα” Δόξα Βώλακα είναι κοντά στο όνειρο!

Τι κι αν για πρώτη φορά στην ιστορία της διεκδικεί την άνοδο σε μια Εθνική κατηγορία; Αυτό δεν αποτελεί τελικά “βάρος” για τη Δόξα Βώλακα, η οποία πάει…τρένο για το ένα από τα τρία εισιτήρια των μπαράζ.

Η ομάδα της Δράμας, από μια πανέμορφη ορεινή περιοχή που επιλέγουν αρκετές ομάδες για την προετοιμασία τους, επικράτησε με 4-2 της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και έφτασε τους 9 βαθμούς, όσους και ο πρωτοπόρος Άρης Πετεινού.

Ακολουθούν δύο σημαντικές προκλήσεις. Η μία φορά τον τελικό του Κυπέλλου Δράμας, με αντίπαλο τον Πανδραμαϊκό (υποβιβάστηκε φέτος από τη Γ Εθνική) και η άλλη στις 11/6 κόντρα στον Άρη Πετεινού, για μια θέση στον…ήλιο της Γ Εθνικής.

Κορυφαίος για τη Δόξα Βώλακα ο Στάικος, που πέτυχε δύο τέρματα, και παρά την πίεση της συνονόματης από τη Ροδόπη (όπου αγωνίζεται ο εξ Ημαθίας ορμώμενος, Κώστας Τρούπκος), βρήκε τις λύσεις και έφτασε στο ευρύ σκορ.

Ο Κομισόπουλος στο 16′ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, όμως η πρωταθλήτρια Δράμας ισοφάρισε στο 36′ με τον Μουζενίτοφ. Η ανατροπή ήρθε γρήγορα με γκολ του Στάικου και με αυτό το σκορ (2-1) οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου θέλησε να βάλει δύσκολα και ισοφάρισε στο 82′ με τον Γιώτη, σε ένα ακόμη ματς που το συγκρότημα του Βώλακα έδωσε χαρακτήρα…θρίλερ στην αναμέτρηση του.

Όμως ο Στάικος πήρε από το…χεράκι την ομάδα του και έδωσε γρήγορα το προβάδισμα, για να βάλει το…κερασάκι ο Δράμπαλης, με ένα εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα.

Συνθέσεις

Δόξα Βώλακα : Παγκάκης, Μαρκόπουλος (65′ Μαλίκης), Κασσός (87′ Δράμπαλης Γ.), Άρμεν Π., Μποσκοψίου, Καρπιτσάρης (72′ Σταμπουλής Α.), Σταμπουλής Η. (72′ Άρμεν Α.), Σίγγος, Δράμπαλης, Στάϊκος, Μουζενίτοφ (65′ Τσαμπάζης)

Δόξα Ν.Σιδηροχωρίου : Σοφούλης, Λεοντίδης, Σίνης, Κάρλος, Κατσαούνης, Κούτας, Χατζηπαπαθεωδορίδης, Γιώτης, Τρούπκος (90′ Μαστάθης), Κρικέλας, Κομισόπουλος (54′ Μπακογιάννης)

1ος όμιλος

Άρης Πετεινού – Ορφέας Ελευθερούπολης  5-1
Ορέστης Ορεστιάδας – Νίκη Ευκαρπίας  0-0
Δόξα Βώλακα – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου  4-2
Ρεπό : Ηρακλής Αμμουδιάς

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Άρης Πετεινού 4 3 0 1 9 3 6 9
2 Δόξα Βώλακα 5 3 0 2 8 7 1 9
3 Ορέστης Ορεστιάδας 4 2 2 0 5 0 5 8
4 Νίκη Ευκαρπίας 4 2 1 1 4 2 2 7
5 Ηρακλής Αμμουδιάς 4 1 1 2 4 5 -1 4
6 Ορφέας Ελευθερ. 4 1 1 2 3 7 -4 4
7 Δόξα Ν.Σιδηροχωρίου 5 0 1 4 2 11 -9 1

6η αγωνιστική (Κυριακή 4/6)

Ορέστης Ορεστιάδας – Άρης Πετεινού
Νίκη Ευκαρπίας – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου
Ηρακλής Αμμουδιάς – Ορφέας Ελευθερούπολης
Ρεπό : Δόξα Βώλακα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected