Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ14: τρίτη η ΕΠΣ Δωδεκανήσου

Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων U14 ετών 2022/23, επικρατώντας 1-0 της ΕΠΣ Αρκαδίας στον μικρό τελικό, ο οποίος διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Βούλας.

Στο 4ο λεπτό ο Ισκάς με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κυριόπουλου άνοιξε το σκορ για τα Δωδεκάνησα. Στο 30ό λεπτό το μακρινό σουτ του Αμπελά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ζορμπαλά. Στο 49ο λεπτό ο Κουλούρης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Λαμπρόπουλου.

Διαιτήτευσε ο Παναγιώτης Τσολακίδης (Αθηνών) με βοηθούς τον Γεώργιο Μπακογιάννη (Αθηνών) και τον Νικήτα Βλατάκη (Αθηνών).

Τις απονομές στις ομάδες και στους διαιτητές έκαναν ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Νίκας, o πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Γεωργόπουλος και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Μιχάλης Φατσής.

Συνθέσεις

ΕΠΣ Δωδεκανήσου (Τριχιάς Γεώργιος): Κουλούρης,  Μάκρας (73′ Μανούσογλου), Κωστομοίρης, Μανωλάκης, Σαρηγιάννης, Αμπελάς (73′ Γκιολένα), Χιώτης (69′ Σώνος), Νικολάου, Κρητικός, Ισκάς, Κυριόπουλος (87′ Στραντζόπουλος)

ΕΠΣ Αρκαδίας (Δημήτρης Κόλλιας): Ζορμπαλάς, Δικαίος, Κοψαύτης, Νίκου, Γεωργίτσης, Γιακουμής, Λαμπρόπουλος, Βεργέτης (65′ Μαρνέρης), Ματαθαιόπουλος (65′ Θεοδωρόπουλος), Κρατημένος, Γούνης (75′ Χωματάς)

*φωτ. xxsports.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected