Κατηγορίες
Αθλήματα

Μανώλης Καφετζιάδης : O αθλητής του καράτε που έσωσε την κοπέλα στον Πειραιά (vid)

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 17χρονη και ο 15χρονος φίλος της στην παραλία της Φρεαττύδας στον Πειραιά, την ώρα που έκαναν μπάνιο κοντά στα βράχια.

Τέσσερα άτομα, 17 έως 19 ετών, τους επιτέθηκαν μπροστά σε άλλους λουόμενους μέρα μεσημέρι.

«Χτύπησαν ένα παιδί που ήταν στα βράχια, προσπάθησαν να βιάσουν και την κοπέλα και πέταξαν τον νεαρό στη θάλασσα. Το είδαμε το παιδί να τρέχει με αίματα προς αυτήν την κατεύθυνση», ανέφερε στο Mega αυτόπτης μάρτυρας.

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου»
Οι δράστες πλησίασαν με άγριες διαθέσεις το ζευγάρι. Τραυμάτισαν τον 15χρονο στα χέρια και τα πόδια με κουτάκια αναψυκτικού, ρίχνοντας τον από τα βράχια. Έπειτα, επιτέθηκαν στη 17χρονη, με έναν από τους δράστες να την αγγίζει σε διάφορα σημεία του σώματός της. Έντρομη, καλούσε σε βοήθεια.

«Έτσι έσωσα την κοπέλα»
Ο 15χρονος άρχισε να τρέχει αιμόφυρτος στην παραλία. Ζητούσε να καλέσουν την αστυνομία. Υπάλληλος του beach bar έτρεξε προς το μέρος του.

«Μου λέει “είναι η κοπέλα μου εκεί, με χτύπησαν” και μου λέει “έχει κάποια άτομα εκεί που την πειράζουν”. Ήταν χτυπημένος παντού, τον είχαν πετάξει από τον βράχο», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Ο Μανώλης Καφετζιάδης, αθλητής καράτε, έτρεξε προς τα βράχια για να σώσει την 17χρονη. Είχε ήδη καλέσει την αστυνομία.

Οι δράστες αποπειράθηκαν να τον τραυματίσουν με σπασμένο μπουκάλι μπύρας. «Βλέπω την κοπελίτσα τρομαγμένη τη ρωτάω τι έγινε, μου λέει “το κινητό μου το πέταξαν”, της λέω “είσαι καλά” τρομαγμένη εκείνη. Προσπάθησαν να μου επιτεθούν, ο ένας είχε ετοιμάσει το μπουκάλι, έγινε ένα σκηνικό και με πέτρες, βγάζω το φανελάκι το βάζω στο χέρι, γιατί ο άλλος ήταν έτοιμος να μου επιτεθεί με ένα αλουμίνιο και παίρνω τη μικρή και τη φέρνω προς τη ναυαγoσώστρια», είπε ο νεαρός που έσωσε την κοπέλα.

Είναι σεσημασμένοι
Οι δράστες συνελήφθησαν μετά από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δύο εξ’ αυτών εντοπίστηκαν κοντά στη παραλία της Φρεαττύδας και ομολόγησαν ότι ο τρίτος της παρέας είχε κρυφτεί σε δομή φιλοξενίας.

Εκεί κοντά συνέλαβαν και τον τέταρτο δράστη. Όλοι τους είναι γνωστοί για κλοπές και ληστείες στο κέντρο της Αθήνας και στα νότια προάστια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected