Κατηγορίες
Super League 2

Πανσερραϊκός : Από την U15 στην προπόνηση της πρώτης ομάδας ο Σταύρος Βασιλάκος! (photos)

Μία ιδιαίτερη εμπειρία είχε την ευκαιρία να ζήσει την Τρίτη (6/6) ο ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού Σταύρος Βασιλάκος, ο οποίος συμμετείχε στην προπόνηση της πρώτης ομάδας ακολουθώντας όλο το πρόγραμμα και απολαμβάνοντας την ευκαιρία να σταθεί δίπλα στους πρωταθλητές μας στον αγωνιστικό χώρο.

Σε ηλικία μόλις 14 ετών και 9 μηνών ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, έζησε τη στιγμή του παίρνοντας το “εισιτήριο” για την προπόνηση της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη, έχοντας αφήσει πίσω του μία εξαιρετική σεζόν με την ομάδα U15 στη Super League με πολύ καλές εμφανίσεις και καθοριστικά γκολ και ως φυσικό επακόλουθο της ηλικίας του και την μετακίνηση του στην U17.

Η περίπτωση του και η συμμετοχή του στην προπόνηση αναμφίβολα αποτελούν παράδειγμα για το σύνολο των ακαδημιών του Πανσερραϊκού και είναι ακριβώς η εικόνα του πλάνου των “λιονταριών”, που θέλουν να επενδύσουν στο ταλέντο του Σερραϊκού ποδοσφαίρου και στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Panserraikos FC Academy.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι εντάχθηκε στην κόκκινη ακαδημία σε ηλικία 11,5 ετών από τον Αστέρα Νεοχωρίου και τα τελευταία τρία χρόνια υπό τις οδηγίες του προπονητή Σάκη Αναστασιάδη και των συνεργατών του (Ευθύμης Θυμιατής και Άγγελος Κούτλας) κατάφερε να εξελιχθεί.

Ο Βασιλάκος ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην προπόνηση της Τρίτης, είχε την ευκαιρία να δεχθεί τις συμβουλές του Παύλου Δερμιτζάκη, ο οποίος τον παρουσίασε στο υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα και φυσικά δεχόταν συνεχώς τα πειράγματα των υπολοίπων.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected