Super League 1 - Μεταγραφές

Ο Βόλος φέρνει στην Ελλάδα τον Dominik Kružliak (vid)

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Βόλου για την επόμενη σεζόν «τρέχει» με τους “κυανέρυθρους” να στοχεύουν σε ενίσχυση σε όλες τις θέσεις έχοντας ήδη συμφωνήσει με τον τερματοφύλακα Ιβάν Κόστιτς, τον αριστερό μπακ Κωνσταντίνο Καραγιάννη και τον επιθετικό Παναγιώτη Μωραΐτη.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η ομάδα της Μαγνησίας ήρθε σε συμφωνία με τον 27χρονο Σλοβάκο στόπερ Ντόμινικ Κρούζλιακ, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ντουνάισκα Στρέντα τα τελευταία τέσσερα χρόνια και φέτος πραγματοποίησε 31 συμμετοχές έχοντας και δύο γκολ.

Ο Βόλος βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κρούζλιακ, ο οποίος μετράει και μία συμμετοχή με την Εθνική Σλοβακίας καθώς το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση, δυναμώνοντας με αυτήν την κίνηση στο κέντρο της αμυντικής γραμμής.

Ο ύψους 1,85μ. δεξιοπόδαρος στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του στη Ρουζόμπεροκ και το καλοκαίρι του 2019 πήρε μεταγραφή έναντι 500.000 ευρώ στην Ντουνάισκα Στρέντα με την οποία μέτρησε συνολικά 128 εμφανίσεις. Η μοναδική συμμετοχή του Κρούζλιακ με την Εθνική Σλοβακίας ήταν σε φιλική ήττα από τη Σουηδία τον Δεκέμβριο του 2017.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κρούζλιακ διαθέτει εμπειρία από συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς τόσο με τη Ρουζόμπεροκ, όσο και με την Ντουνάισκα Στρέντα έχει πραγματοποιήσει 19 συμμετοχές στα προκριματικά Europa League και Conference League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected