Αθλήματα

Σερβία: Πρωταθλήτρια στα διπλά η Γραμματικοπούλου

Τον τίτλο στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 25.000 δολαρίων στη Σερβία κατέκτησε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, στο πλάι της Σοφία Λανσέρε, το οποίο διεξήχθη αυτές τις μέρες (5-11/6).

Όπως αναφέρει το Tennis24, το δίδυμο της 26χρονης Ελληνίδας τενίστριας επικράτησε στον σημερινό τελικό των Γιασμίν Ορτένζι και Εκατερίνα Ρέινγκολντ με 6-3, 6-2, μέσα σε 59 αγωνιστικά λεπτά, και έφτασε στην κορυφή της διοργάνωσης, δίχως να χάσουν set.

Στο δρόμο τους προς τον τελικό, οι πρωταθλήτριες αρχικά επικράτησαν των Σελίνα Ατάι και Μαρία Μικαΐλοβα με 7-5, 6-3, στον 2ο γύρο κέρδισαν τις Αλεξάνδρα Ποσπέλοβα και Εκατερίνα Βισνεβσκάια με 6-3, 6-3, και στα ημιτελικά ξεπέρασαν το εμπόδιο των Σαπφώ Σακελλαρίδη και Λουίζα Μέγιερ Άουφ Ντε Χέιντε με 6-4, 7-5.

Αναφορικά με τα μονά, η Γραμματικοπούλου ηττήθηκε από την Δήμητρα Παύλου στον Ελληνικό “εμφύλιο” των προημιτελικών, και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Μέχρι εκείνο το σημείο, η No1 του ταμπλό μετρούσε δύο νίκες. Πρώτα επικράτησε της Σάντρα Σαμίρ (Αίγυπτος) με 6-3, 6-1, και μετέπειτα της Ασεγιούλ Μερτ (Τουρκία) με 6-3, 6-2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected