B ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Γήπεδο Ροδοχωρίου : Κάποτε έσφυζε από ζωή. Τώρα απελπισία… (photos)

Ο πάλαι ποτέ κραταιός ΓΑΣ Ροδοχωρίου, έχει τοποθετήσει το όνομα του στο χρονοντούλαπο της ποδοσφαιρικής ιστορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η ομάδα που το 2017 έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου Ημαθίας και το 2019 είχε κερδίσει τη Βέροια στον ημιτελικό του θεσμού, δεν υπάρχει πια, καθώς φέτος δεν δήλωσε συμμετοχή στα πρωταθλήματα του νομού.

Όπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας και κάτοικος του χωριού, Γιώργος Εξαρχόπουλος, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου μόνο γήπεδο ποδοσφαίρου δεν θυμίζει.

Η αλήθεια είναι πως αυτή την εικόνα τη συναντάμε σε πολλά χωριά του Νομού Ημαθίας, ο νομός δηλαδή των 130.000 κατοίκων που αριθμεί πλέον μόλις 35 ομάδες, την ώρα που πριν μια δεκαετία ήταν διπλάσιες.

Το γήπεδο αυτό είναι άρρηκτα συνυφασμένο και με τον επί πολλά έτη πρόεδρο του ΓΑΣ, Τάσο Μωυσίδη, ο οποίος έδειχνε τεράστιο ζήλο στη συντήρηση και στον καλλωπισμό του. Για πόσο όμως…

Ας ευχηθούμε πως σύντομα, το γήπεδο θα πάρει την παλιά όψη τους και ελπίζουμε αυτές οι γραμμές, να διαβαστούν από τους αρμοδίους και να δοθεί έμφαση στην κοπή των χόρτων…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected