Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο Ιγνατίδης έστειλε τον Καμπανιακό στη Super League 2!

Μετά από 47 ολόκληρα χρόνια ο Καμπανιακός επιστρέφει στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Η ομάδα της Χαλάστρας πήρε τον βαθμό που έψαχνε στην Κρήτη, χάρη στο γκολ του “μπόμπερ” Ιγνατίδη και σε συνδυασμό με την ήττα του Τηλυκράτη στην Κοζάνη, εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο του στη Super League 2.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιούχτας έφτασε κοντά σε μια μεγάλη νίκη, και την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Τηλυκράτη, θα παίξει τα ρέστα του για μια θέση στον…ήλιο.

Το φιλμ

Η πρώτη μεγάλη φάση του ματς άνηκε στον Γιούχτα, ο οποίος στο 7ο λεπτό άγγιξε το 1-0, όταν ο Ροβίθης πάσαρε στον Δασκαλάκη, εκείνος έκανε το σουτ από καλή θέση, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στη συνέχεια, ο Γιούχτας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Καμπανιακό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός αμυντικά. Η ομάδα των Αρχανών βρήκε το γκολ στη δεύτερη της φάση στο ματς, όταν στο 36ο λεπτό ο Γκίνη με τρομερή ενέργεια από τα δεξιά, έκοψε στο κατάλληλο σημείο στον Ροβίθη, ο οποίος με προβολή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους!

Το γκολ αυτό ανέβασε κατακόρυφα τον ρυθμό του αγώνα, με τον Γιούχτα να απειλεί τρία λεπτά αργότερα, με τον Βρεττό με ωραία ενέργεια να κόβει στην μεγάλη περιοχή, παίκτης του Καμπανιακού τελευταία στιγμή έδιωξε.

Στο 42’ η πρώτη μεγάλη φάση για τον Καμπανιακό στο παιχνίδι, όταν ο Παύλος Καθάριος σέντραρε, ο Νίκος Καθάριος «έπιασε» ένα εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι, αναγκάζοντας τον Κόλλια σε εκπληκτική επέμβαση.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Βρεττός βγήκε στην αντεπίθεση, κόπηκε τελευταία στιγμή από τους φιλοξενούμενους, με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνεται με τον Γιούχτα να προηγείται με 1-0.

Η πρώτη φάση στην επανάληψη άνηκε στον Καμπανιακό, με τον Ξανθόπουλο να κάνει το σουτ και τον Κόλλια να μπλοκάρει. Στο 59’ τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον Ιγνατίδη να βγαίνει απέναντι από τον Κόλλια, ο οποίος σώζει σωτήρια, κρατώντας το 1-0 για τον Γιούχτα.

Ο Γιούχτας στο 63’ «άγγιξε» το 2-0, όταν ο Βρεττός πήρε τη μπάλα έξω από τη περιοχή, έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ, βλέποντας τον τερματοφύλακα του Καμπανιακού εκτός θέσης, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, θύελλα αντιδράσεων από τον Γιούχτα για μη υπόδειξη πέναλτι σε ανατροπή του Βρεττού μέσα στη μεγάλη περιοχή, μετά από βολέ του Κόλλια, με τον διαιτητή να δείχνει «παίζεται». Στο 68’ σουτ του Γελαδάρη, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 70’ νέα καλή στιγμή για τον Γιούχτα, που ανέβηκε μετά το τέταρτο της επανάληψης, με τον Δωματά που είχε περάσει στο παιχνίδι στο 66’ να κάνει το γύρισμα, δεν πρόλαβε οριακά ο Ροβίθης να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα, μοναδική ευκαιρία για τον Καμπανιακό, με τον Ιγνατίδη να κάνει το σουτ και τον Κόλλια με καταπληκτική επέμβαση να κρατάει το 1-0 για τον Γιούχτα. Ωστόσο στο 83’ ο Καμπανιακός έφτασε στην ισοφάριση, όταν ο Ιγνατίδης με κεφαλιά μετά από σέντρα από τα δεξιά.

Ο Γιούχτας έφτασε κοντά στο εκ νέου προβάδισμα στο 86’, όταν ο Ροβίθης με δυνατό σουτ, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι! Στο 92′ έντονες διαμαρτυρίες από τον Γιούχτα, σε ανατροπή του Ροβίθη μέσα στη περιοχή, ενώ στο 95′ έχασε μοναδική ευκαιρία, με τον Γελαδάρη να παίρνει τη κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τον Γιούχτα να έρχεται ισόπαλος 1-1 με τον Καμπανιακό και παίζει τον τελικό της χρονιάς την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Τηλυκράτη.

Συνθέσεις

Γιούχτας (Νίκος Σουργιάς) : Κόλλιας, Γελαδάρης, Γιαλούσης, Τζανής, Δασκαλάκης (66′ Δωματάς), Κίσσας (88′ Πλουσής), Κοντογιάννης (66′ Αρκιλέσι), Ροβίθης, Ψαρράς, Βρεττός, Γκίνη (77′ Αζίζι)

Καμπανιακός (Ηλίας Σαπάνης) : Κασαπίδης, Βοσκόπουλος, Κεχαγιάς, Μπουτζίκος (20′ λ.τ. Μάνιος), Καθάριος Ν. (86′ Γιαννόπουλος), Καθάριος Π., Καράμπελας, Σαρβανίδης, Ταΐρης, Ιγνατίδης, Ξανθόπουλος (77′ Ντόγος)

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 Κοζάνη 7 4 0 3 8 6 2 12
2 Καμπανιακός 7 3 2 2 9 7 2 11
3 Αιολικός 6 3 1 2 8 8 0 10
4 Γιούχτας 6 1 3 2 6 8 -2 6
5 Τηλυκράτης 6 1 2 3 5 7 -2 5
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected