Κατηγορίες
Super League 2

Συμφώνησε με Κώστα Γεωργιάδη η Παναχαϊκή, πιθανό και του Τσαλουχίδη

Η Παναχαϊκή μπήκε σε εβδομάδα ανακοινώσεων για προπονητή και τεχνικό διευθυντή.

Οι “κοκκινόμαυροι” που βρέθηκαν σε προχωρημένες κουβέντες με τέσσερις τεχνικούς, φαίνεται ότι κατέληξαν στον εκλεκτό, που θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας.

Αυτός σύμφωνα με πληροφορίες του MatchNews είναι ο Κώστας Γεωργιάδης, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας. Ο νεαρός τεχνικός έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Βέροια και Ηρακλή.

Όπως έχει ενημερώσει η ΠΑΕ, το ποδοσφαιρικό τμήμα θα έχει αρκετά νέα πρόσωπα και ο επόμενος στη λίστα είναι ο τεχνικός διευθυντής.

Στην Παναχαϊκή θέλουν να έχουν ανακοινώσει και τους δύο μέχρι το τέλος της εβδομάδας και τα πρόσωπα που ακούστηκαν ήταν αυτά του Τάσου Κατσιαμπή και του Γιώτη Τσαλουχίδη. Στην πραγματικότητα μπορεί να κατέβουν στην Πάτρα και οι δύο, καθώς οι “κοκκινόμαυροι” θα στελεχώσουν κατά πάσα πιθανότητα και τη θέση του Γενικού Αρχηγού στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή είχε την αντίστοιχη θέση και στον Γηραιό, ενώ ο Τσαλουχίδης έχει μακρά πορεία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάντως στον τεχνικό της ομάδας τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, ενώ στις υπόλοιπες θέσεις φαίνεται η πρόθεση της διοίκησης για το πως θα κινηθεί.

Όλες αυτές οι κινήσεις δείχνουν πως η παρούσα διοίκηση παρά τα αντιθέτως γραφόμενα το τελευταίο διάστημα, έχει στο σχεδιασμό της να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, τουλάχιστον σε αρχικό στάδιο και σχεδιάζει την επόμενη σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected