Super League 2

Δεν θα συνεχίσει στην Προοδευτική ο Πάρης Ανδράλας

Ολοκληρώθηκε σήμερα (18/6) το πρωτάθλημα της Super League 2 και “σφραγίστηκε” έτσι ο υποβιβασμός της Προοδευτικής στη Γ Εθνική.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, ο Πάρης Ανδράλας δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά :

“Ο υπογραφών είχα την τύχη να γνωρίσω τον Πάρη Ανδράλα ούτε καν στα 17 του, όταν πέρασε το κατώφλι του γηπέδου της Νίκαιας ως μεταγραφή από την Πειραϊκή. Ήταν ένας από τη χρυσή φουρνιά του Λευτέρη Τσαλουχίδη τότε προέδρου και φυσικά του Γιάννη Καρρά, της ομάδας που μεγαλούργησε και οδήγησε την Προοδευτική στην Ά Εθνική.

Έμεινε περισσότερα από 10 χρόνια στην ομάδα μας έφτασε και μέχρι τον ΠΑΟΚ όπου διέπρεψε. Επέστρεψε στο σπίτι του για να κλείσει την μεγάλη καριέρα του το 2015 ενώ το 2017 ως προπονητής πλέον έκανε ένα πολύ μεγάλο σερί τότε με επιτυχίες στη Γ´ εθνική. Ίσως αν είχε έρθει νωρίτερα φέτος θα μιλάγαμε διαφορετικά. Η διοικητική κατάσταση αυτή τη στιγμή καθώς η ομάδα υποβιβάστηκε και μοιραία ο ερασιτέχνης πλέον σύλλογος θα οδηγηθεί σε εκλογές στις 28 του μήνα αφήνει μια ρευστότητα και κανείς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να προδικάσει τίποτε. Ως εκ τούτου είμαστε υποχρεωμένοι ως απερχόμενη διοίκηση να ευχαριστήσουμε τον Πάρη για όλα . Φίλε δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας, μόνο κάποιες στιγμές χωρισμού. Εις το επανιδείν.

Από την πλευρά του ο νεαρός προπονητής δήλωσε: Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αραβαντινό γιατί υπήρξε ΚΥΡΙΟΣ απέναντι στο πρόσωπο μου. Δεν θα πήγαινα να δουλέψω στην παρούσα φάση σε καμία άλλη ομάδα πλην της Προοδευτικής που είναι το σπίτι μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές μου. Έχουν ποιότητα τόσο σαν άνθρωποι όσο και σαν παίκτες και για την αγωνιστική πτώση της ομάδας έχουν λιγότερη ευθύνη απο αυτή που θεωρούν πολλοί. Τους λοιδόρησαν, τους απαξίωσαν άδικα σύμφωνα με αυτό που είδα τις μέρες που συνεργάστηκα μαζί τους και αν μη τι άλλο στα μάτια μου είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Εύχομαι στην Προοδευτική κάθε επιτυχία γιατί αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική μου και όχι μόνο ζωή.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected