Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Δύο ακόμη μεταγραφές ο Άρης, σύντομα οι ανακοινώσεις!

Ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Ρόναλντ Ματαρίτα (φωτ) για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας του. Όπως αναφέρει το AllAboutAris, o έμπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη αύριο (19/6) προκειμένου να περάσει από ιατρικά και να μετουσιώσει τη προφορική συμφωνία σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους “Κιτρινόμαυρους”.

Πρόκειται για 28χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν στην Ουκρανία με τη φανέλα της Ντίπρο και μετράει 54 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα.

Στην Ουκρανία μετακόμισε μόλις τον Ιανουάριο, ενώ από το 2016 αγωνιζόταν στο MLS με τη φανέλα της New York City και του Cincinnati.

Στο ρόστερ και ο Βαλεντίνο Φατόρε

Ο Άρης έφτασε σε συμφωνία και με τον Βαλεντίνο Φατόρε (φωτ. κάτω), ο οποίος μένει ελεύθερος από την Σεβίλλη και αναμένεται τη Τρίτη (20/6) στη Θεσσαλονίκη. Ο 21χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, αγωνίστηκε από τις ακαδημίες της ομάδας της Ανδαλουσίας, ως και την Β’ ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Ο γεννημένος στο Μπουένος Αϊρες αλλά Ισπανός ποδοσφαιριστής, μέτρησε 33 συμμετοχές με πέντε γκολ και 2 ασίστ, όντας ο αρχηγός της Σεβίλλης Β’, στην 4η κατηγορίας της Ισπανίας.

Όντας στη Σεβίλλη από νεαρή ηλικία, είδε το 2021 το συμβόλαιο του να ανανεώνεται από τον τεχνικό διευθυντή των Ανδαλουσιανών, Μόντσι, για ακόμα δύο έτη.

Άρης: Ενισχύει την αμυντική του γραμμή με Φατόρε - Ποδόσφαιρο - Stoiximan  Super League - Άρης | sport-fm.gr: bwinΣΠΟΡ FM 94.6

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected