Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Magomed Mustafayevich, η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ (vid)

Μία ανάσα από την οριστικοποίηση της πρώτης του μεταγραφής βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, αφού σύμφωνα με το gazzetta.gr, οδεύει στο κλείσιμο της συμφωνίας για την απόκτηση του Μαγκομέντ Οζντόεφ από την Καραγκιουμρούκ.

Ο 30χρονος Ρώσος κεντρικός μέσος πήγε στην τουρκική ομάδα το καλοκαίρι του 2022 και υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, κάτι που σημαίνει πως δεσμεύεται με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Αυτή τη στιγμή που προσπαθεί να ρυθμίσει ο «δικέφαλος του βορρά» είναι μία φόρμουλα για να εξασφαλίσει την «ελευθέρας» του ο Οζντόεφ, ώστε υπογράψει σαν ελεύθερος στον ΠΑΟΚ.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής την σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 34 συμμετοχές σκοράροντας πέντε γκολ και εξί ασίστ σε 2.786 αγωνιστικά λεπτά.

Από κει και πέρα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει κλειδώσει τους στόχους της τόσο για την θέση των εξτρέμ όσο κι εκείνη του αριστερού μπακ. Για την πρώτη περίπτωση ο «εκλεκτός» του Ρουμάνου τεχνικού είναι ο Βίρτζιλ Μισιντζάν ενώ για την δεύτερη ο γνώριμός του από την πρότερη θητεία του στην ομάδα Μπαμπά Ραχμάν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected