Αθλήματα

Μεγαλώνει η…συλλογή της Άννας Κορακάκη!

Η πρωταθλήτρια της σκοποβολής, Άννα Κορακάκη, πρόσθεσε ακόμη ένα μετάλλιο στη μεγάλη συλλογή της.

Αγωνιζόμενη στο πιστόλι 25μ., η Κορακάκη αγωνίστηκε χθες (25/6) στις βολές ακριβείας και συγκέντρωσε 289 βαθμούς ενώ σήμερα (26/6) το πρωί στις βολές ταχύτητας συγκέντρωσε 584 πόντους. Έτσι, προκρίθηκε ως τρίτη στον τελικό, όπου στον αγώνα κατάταξης ήταν πρώτη (15 πόντοι) και συνέχισε για τον αγώνα του μεταλλίου.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η Ελληνίδα δις Ολυμπιονίκης με 27β. πέρασε πρώτη, αφήνοντας δεύτερη τη Βουλγάρα αντίπαλό της Αντοανέτα Κοσταντίνοβα και πήρε ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο για να εμπλουτίσει το ήδη πλούσιο παλμαρέ της. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε η Γερμανίδα Ντορέν Βενεκάμπ.

Η Κορακάκη, που βρέθηκε επίσης στην τέταρτη θέση του αεροβόλου πιστολιού 10 μέτρων, έκανε και μία ανάρτηση για συγχαρητήρια προς την σκοπεύτρια της ομάδας Έμμα Κατζουράκη στο σκιτ που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Στην ίδια ανάρτηση, προσπάθησε να εξηγήσει μέσα σε λίγες σειρές το πόσο κοντά βρίσκεται η διάκριση και η επιτυχία με την “αποτυχία” και τις θέσεις εκτός βάθρου. Μάλιστα, με το σημερινό της χρυσό, το απέδειξε και στην πράξη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected