Κατηγορίες
Αθλήματα

Γαλλία: Πρωταθλήτρια στα διπλά η Σακελλαρίδη

Η Σαπφώ Σακκελαρίδη μαζί με την Τσέχα Άννα Σίσκοβα κατέκτησαν τον τίτλο στα διπλά του τουρνουά ITF των 25.000 δολαρίων στο Περιγκό της Γαλλίας, επικρατώντας στον τελικό των Τζέσι Ρόμπλες (Ινδονησία) και Ολίβια Τιαντραμούλα (Αυστραλία) με 6-2, 6-1. 

Όπως αναφέρει το tennis24, αυτός ήταν ο 3ος φετινός τίτλος στα διπλά (όλοι σε 25άρια τουρνουά) για την Ελληνίδα τενίστρια, αλλά και ο 15ος συνολικά (πάντα στα διπλά) στην καριέρα της (9 σε 15άρια, 6 σε 15άρια) με τους 7 να είναι σε χωμάτινη επιφάνεια και τους 8 σε σκληρή. 

Την Κυριακή η Σακελλαρίδη προσπάθησε να κάνει το νταμπλ στη διοργάνωση, καθώς αγωνίστηκε και στον τελικό του μονού, ωστόσο λύγισε από την 23χρονη Νορβηγίδα και Νο396 του κόσμου Μαλένε Χέλγκο με 6-3, 6-3 σε μια αναμέτρηση που κράτησε μία ώρα και 12 λεπτά. 

Παρά την ήττα της η Σακελλαρίδη έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφερε να αξιοποιήσει καμία από τις δύο ευκαιρίες της για break (0/2) την ίδια ώρα που η Χέλγο εκμεταλλεύτηκε και τις τρεις (3/3) φτάνοντας στη νίκη και τον τίτλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected