Κατηγορίες
Super League 1

“Κυνήγησε” το γκολ αλλά ηττήθηκε στο πρώτο φιλικό ο Άρης (photos)

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη μνήμη του Τόσκο στο Πλόντβιβ, ο Άρης ηττήθηκε με 1-0 από την Μπότεφ. Αυτό ήταν το τρίτο φιλικό προετοιμασίας για τους «κιτρινόμαυρους», με τον Τερζή να βλέπει την ομάδα του να έχει διάθεση αλλά να της λείπει το γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μπότεφ είχε τον έλεγχο και κατάφερε να βρει δίχτυα, σε αντίθεση με τον Άρη που δεν ήταν καλός στην τελική προσπάθεια.

Η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι ήρθε στο 8ο λεπτό και ήταν για τους γηπεδούχους. Ο Ραμπέι εκμεταλλεύτηκε μια κόντρα και σούταρε από κοντινή απόσταση, όμως ο Κούεστα ήταν εκεί και απέκρουσε.

Ο Άρης απάντησε στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Πάλμα. Ο εξτρέμ από την Ονδούρα επιχείρησε το φαλτσαριστό και συνάμα δυνατό σουτ, ο Χάκιτς απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 17ο λεπτό η Μπότεφ άνοιξε το σκορ. Ο Σέκουλιτς έκανε ωραία ενέργεια, μπήκε στην περιοχή, έκανε την προσποίηση στον Φαμπιάνο με αριστερό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουέστα.

Στο 24’ ωραίο σουτ του Παναγίδη εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της Μπότεφ. Δύο λεπτά αργότερα, σε ωραία αντεπίθεση της Μπότεφ, ο Κόλεφ έπιασε το φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής όμως ο Κουέστα απέκρουσε σε κόρνερ.

Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ανήκε στους «κιτρινόμαυρους» και ήταν τεράστια. Ο Πάλμα εκτέλεσε το κόρνερ με απευθείας εκτέλεση, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της Μπότεφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ήταν αυτός που είχε το πάνω χέρι αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον κίπερ της Μπότεφ.

Η ομάδα του Τερζή ήταν πιεστή στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους. Στο 47ο λεπτό οι «κιτρινόμαυροι» είχαν διπλή μεγάλη ευκαιρία. Ο Οντουμπάτζο έκανε το σουτ και ο Χάνκιτς έδιωξε και στην συνέχεια ο Πάλμα με νέο σουτ είδε την μπάλα μετά από κόντρα να βγαίνει κόρνερ.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Άρης απείλησε εκ νέου. Ο Πάλμα έπιασε το πλασέ μέσα από την περιοχή, ο Χάνκιτς απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 67ο λεπτό ωραία προσπάθεια του Χριστοδουλόπουλου, με ντρίμπλες μπήκε στην περιοχή και το πλασέ που έκανε έφυγε λίγο άουτ.

Μετά το 70’ ο ρυθμός έπεσε αρκετά αφού οι δύο προπονητές έκαναν αρκετές αλλαγές.

δείτε φωτογραφίες στο AllAboutAris

Συνθέσεις

Μπότεφ (Γέντσεφ): Χάνκιτς (78’ Στεποναβίτσιους), Μίνκοφ, Ραμπότοφ (78’ Σμαρκάλεφ), Πούντσετς, Ακέρε, Καραμπελιόφ (59’ Περέρα), Ετό (78’ Μπαρουάν), Ντουμούγια, Ραμπέι (46’ Νάντι), Κόλεφ (59’ Παπάζοφ), Σέκουλιτς.

Άρης (Τερζής): Κούεστα (46’ Χουτεσιώτης), Εμπακατά (81’ Φατόρε), Φαμπιάνο (71’ Αηδόνης), Μπράμπετς, Ματαρίτα (59’ Φεράρι), Νταρίντα, Ρουπ (63’ Σέρα), Πάβιτσιτς (46’ Οντουμπάτζο), Παναγίδης, Πάλμα (71’ Σαβέριο), Γκρέι (63’ Χριστοδουλόπουλος).

*με στοιχεία από το metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected