Super League 1 - Μεταγραφές

Συμφωνία με Ενγκόνγκ ο ΠΑΟΚ, έρχονται Μπαμπά και Σαματά (vid)

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε μεταγραφικό… οργασμό και μια μέρα πριν η ομάδα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, κλείνει τρία σημαντικά κενά.

Όπως όλα δείχνουν, τελειώνουν θετικά τα θέματα των Αλί Σαματά και Ράχμαν Μπάμπα, ενώ θα αποκτηθεί και το Τροστ -Ενγκόνγκ από τη Γουότφορντ.

Οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν λύση με τις Φενέρμπαχτσε και Τσέλσι και οι παίκτες αναμένονται στην πόλη για ιατρικές εξετάσεις και έπειτα τις απαραίτητες υπογραφές συμβολαίων.

Μόλις συμβούν αυτά, τότε οι δύο Αφρικανοί θα πετάξουν με προορισμό την Ολλανδία και το Τέχελεν, εκεί που θα πραγματοποιείται η pre season του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τον Ενγκόνγκ, ο “δικέφαλος” τα βρήκε στο 1.1 εκατ. ευρώ με τη Γουότφορντ και ο αρχηγός της Εθνικής Νιγηρίας αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Γεννημένoς στην Ολλανδία τον Σεπτέμβριο του 1993, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Τότεναμ χωρίς να φτάσει στην πρώτη ομάδα. Μετρά 274 παιχνίδια σε συλλογικό επίπεδο, εκ των οποίων 74 στη Serie A 17 στην Premier League 47 στην Championship, ενώ έχει αγωνιστεί και στις πρώτες κατηγορίες Νορβηγίας και Τουρκίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected