Κατηγορίες
Super League 1

Σαφώς βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός, 2-0 την Πετρολούλ

Τρίτη νίκη σε ισάριθμα φιλικά ματς για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στο σημερινό (4/7) φανέρωσε σημαντική αγωνιστική βελτίωση.

Βέρμπιτς και Βαγιαννίδης τα γκολ για τους “πράσινους”, που παρουσίασαν άλλη εικόνα (κυρίως αμυντικά) και με τους αυτοματισμούς που δειλά δειλά βγαίνουν στο παιχνίδι τους, δίνουν ακόμη περισσότερα στοιχεία για την ετοιμότητα τους.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Γερεμέγεφ με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Πετρολούλ.

Μία τρομερή διπλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 14ο λεπτό όταν πρώτα ο Γερεμέγεφ και στην συνέχεια ο Τζούρισιτς σημάδεψαν τα δοκάρια του ανήμπορου για να αντιδράσει Ζίμα.

Στο 23ο λεπτό ο Κώτσιρας βρήκε τον αμαρκάριστο Βέρμπιτς μέσα στην περιοχή με τον Σλοβένο να «εκτελεί» τον αντίπαλο κίπερ για το 1-0.

Στο 72ο λεπτό ο Μπιλάλ πέτυχε το τρίτο δοκάρι του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση μετά από άστοχη εκτέλεση του σε τετ-α-τετ.

Ο Βαγιαννίδης σιγούρεψε την νίκη των «πράσινων» με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή στο 76ο λεπτό για το 2-0.

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι (64’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (64’ Βαγιαννίδης), Μάγκνουσον (64’ Φίκαϊ), Σιδεράς (70’ Κάτρης), Μλαντένοβιτς (64’ Χουάνκαρ), Τσέριν (44’ λ.τρ. Τρουιγιέ), Τσόκαϊ (64’ Ζέκα), Τζούριτσιτς (46’ Φρόκου, 70’ Κλεϊνχέισλερ), Παλάσιος (64’ Καμπετσής), Βέρμπιτς (64’ Καλοσκάμης), Γερεμέγεφ (70’ Μπιλάλ).

Πετρολούλ (Φλορίν Πάρβου): Ζίμα, Ντούα (60’ Χάνκα), Παπ, Γκαρούτι, Τίκου, Ντιομάντε (80’ Κονσταντινέσκου), Τζέφερσεν, Μούσι (66’ Ραντουλέσκου), Τζάιρ, Γκρόζαφ (46’ Ταβάρες), Πέτροβιτς (84’ Ραντουκάν).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected