Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Παιδικό καλοκαιρινό Εργαστήρι Ανάπτυξης Δεξιοτήτων από Διεπιστημονικό Θεραπευτικό Κέντρο!

Ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση, μάθηση και ατελείωτες δυνατότητες!

Σας παρουσιάζουμε το Παιδικό Καλοκαιρινό Εργαστήρι Ανάπτυξης Δεξιοτήτων, όπου η φαντασία βρίσκεται στο επίκεντρο.

Από το μαγείρεμα, μέχρι το χορό, τη θεατρική υποκριτική, την κηπουρική, το κινητικό παιχνίδι, τη ζωγραφική, τη yoga και πολλά άλλα, οι ειδικοί εκπαιδευτές μας είναι παθιασμένοι με το να ενδυναμώνουν τα παιδιά για να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους και να αναπτύξουν δεξιότητες για όλη τους τη ζωή σε ένα φροντιστικό και υποστηρικτικό περιβάλλον.

Κάθε εργαστήριο είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να διεγείρει το μυαλό τους, να ενισχύσει την ομαδική εργασία και να δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις. Με ένα τέλειο μείγμα διασκέδασης και εκπαίδευσης, το Καλοκαιρινό Εργαστήρι μας υπόσχεται να είναι ένα καλοκαίρι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο!

Οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε μη χάσετε αυτή την εκπληκτική ευκαιρία. Δηλώστε συμμετοχή σήμερα και κάντε στο παιδί σας το δώρο μιας εξαιρετικής καλοκαιρινής εμπειρίας που θα εμπνεύσει τα πάθη του και θα τροφοδοτήσει τα όνειρά του.

Ας κάνουμε αυτό το καλοκαίρι, ένα καλοκαίρι που θα το θυμούνται ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Διάστημα : από 7 έως 25 Αυγούστου. Για πληροφορίες και εγγραφές καλέστε στη γραμματεία του Θεραπευτικού Κέντρου στο τηλέφωνο 23310 20120

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P