Εντυπωσιακό deal του Ατρομήτου Διαβατού με Σωτήρη Μπαλάφα!

Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ατρόμητος Διαβατού.

Οι πρωταθλητές της Γ Ερασιτεχνικής προχώρησαν στην απόκτηση του Σωτήρη Μπαλάφα, ενός ποδοσφαιριστή με 291 επαγγελματικές συμμετοχές και συμμετοχή σε ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Ο 36χρονος αμυντικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο των “κυανολεύκων”, Βασίλη Δημητριάδη και συμφώνησε για τη νέα σεζόν στη Β Ερασιτεχνική.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τριποτάμου, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ στην Ημαθία τη σεζόν 2021/2022, έχει αγωνιστεί σε Νίκη Βόλου, Κέρκυρα, Βέροια, Χοβέρλα (Ουκρανία), ΠΑΟΚ, Εργοτέλη και Αναγέννηση Άρτας, περιοχή απ όπου κατάγεται.

Η ανακοίνωση :

“Μετά από προσωπικές ενέργειες του Προέδρου του ΔΣ Βασίλη Δημητριάδη, ο Α.Ο. Ατρόμητος Διαβατού είναι σε θέση να ανακοινώσει τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην διεθνή αμυντικό με πολυετή παρουσία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού (ΠΑΟΚ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΒΕΡΟΙΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, GOVERLA Ουκρανίας) Σωτήρη Μπαλάφα, ο οποίος θα συμβάλει ενεργά στην υλοποίηση του πενταετούς πλάνου μας.

Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην ομάδα, τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο.

Χίλια Χρόνια Ατρόμητος!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected