Super League 2

Οι πρώτες αποχωρήσεις από τη Νίκη Βόλου

Στη Νίκη Βόλου είναι παρελθόν οι Μπάγιτς, Ροχάνο, Δεληζήσης, Σιαφά, Ολαϊσόλα και η ΠΑΕ επιθυμεί και άλλες λύσεις συμβολαίων, έχοντας βρει και τις λύσεις στην αναπλήρωσή τους με νέους παίκτες.

Όπως αναφέρει το Goalpost, προτεραιότητα είναι το “ξεκαθάρισμα” και στη λίστα αποχωρήσεων ήταν και είναι οι Σταύρος Τσουκαλάς, Στέλιος Δημητρίου αλλά και ο Νέτι Μέτσε που καλούνται να λύσουν συναινετικά τα συμβόλαιά τους.

Ήδη από τη Νίκη Βόλου έχει αποχωρήσει ο αμυντικός Γιώργος Δεληζήσης που είναι σε αναζήτηση νέας ομάδας ο τερματοφύλακας Βλάντιμιρ Μπάγιτς που πήγε στη Σερβία και στη Νάπρεντακ Κρούσεβατς και ο επιθετικός Τόνι Ροχάνο που πήγε στην Κόρινθο!

Επίσης ο Λουτσιάνο Ολαϊσόλα επέστρεψε στην Ουρουγουάη, ο Χουάν Σιαφά κοιτάζει να συνεχίσει στη Θεσσαλία, ο Σταύρος Λογαράς θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ απ’ όπου ήρθε δανεικός, ενώ στην “έξοδο” είναι και ο Γιώργος Μπάλλας.

Ερωτηματικό είναι η παραμονή και άλλων παικτών με τη Νίκη να φέρεται να έχει προχωρήσει και το θέμα της ανανέωσης με τον Τάσο Κρητικό.

Στη μεταγραφική λίστα τώρα είναι ένας μέσος που αγωνίζονταν σε Θεσσαλική ομάδα, ένας Πατρινός κεντρικός αμυντικός, γνωστός στον Βόλο έμπειρος γκολκίπερ και εξετάζονται οι προτάσεις για δύο ξένους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected