Κατηγορίες
Super League 1

Με ήττα αποχαιρετά την Ολλανδία ο ΠΑΟΚ (vid)

Την ήττα με σκορ 3-2 από τη Βέστερλο γνώρισε ο ΠΑΟΚ, στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Ο “δικέφαλος”, που είχε αρκετά αμυντικά προβλήματα κόντρα στους Βέλγους, αναχωρεί αύριο για τη Θεσσαλονίκη, όπου μετά την απαραίτητη ξεκούραση, θα ξεκινήσει την προετοιμασία για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (26/7).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου -όπως αναμενόταν- έδωσε φανέλα βασικού σε παίκτες που δεν ξεκίνησαν στο χθεσινό φιλικό, ενώ έβαλε ως αλλαγές ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν πολύ, ωστόσο, είδε την ομάδα του σήμερα να αντιμετωπίζει σοβαρά ζητήματα στις αμυντικές μεταβάσεις, που προκαλούν προβληματισμό. Ο “Δικέφαλος” προηγήθηκε με τον Νάρεϊ, με τον Γερμανό να παίρνει ψυχολογία και να παρουσιάζεται -συνολικά- ανεβασμένος τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο, με δύο πραγματικά φοβερά σουτ, οι Βέλγοι γύρισαν το παιχνίδι πολύ-πολύ γρήγορα.

Ο Μπράντον, με λίγη δόση τύχης, έκανε το 2-2, για να κλείσει ισόπαλο το πρώτο μέρος, όπου η Βέστερλο είχε και δοκάρι, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην αμυντική του λειτουργία και να βλέπει τους Βέλγους να τον εκθέτουν, αν και επιθετικά έβγαλε ωραίες συνεργασίες. Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ έμοιαζε πιο βελτιωμένος αμυντικά, αλλά ήταν ακίνδυνος στην επίθεση και ουσιαστικά δεν κατάφερε να απειλήσει, με τη Βέστερλο να βρίσκει και τρίτο γκολ, πάλι σε φάση όπου οι “ασπρόμαυροι” αντέδρασαν πολύ άσχημα, με το λάθος του Μπράντον να προκαλεί και την “έκρηξη” του Λουτσέσκου.

Ειδικά στον άξονα, ο “Δικέφαλος” είχε αρκετούς παίκτες του σε κακή μέρα, για να γνωρίσει τελικά την ήττα από τους Βέλγους, στο τελευταίο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας, με την ομάδα να επιστρέφει αύριο στη Θεσσαλονίκη. Ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του, θα επιστρέψουν την Πέμπτη στο γήπεδο, για να ξεκινήσουν από εκεί και πέρα τη δουλειά με φόντο την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στις 27 του μήνα στη Θεσσαλονίκη.

Συνθέσεις

Βέστερλο: Γκίλεκενς, Φιξέλ, Μπος, Μάντσεν, Γκιουμουσκαγιά, Γιόου, Ντάτσι, Ταγκίρ, Γιορντάνοφ, Νόισταντερ, Ματσούο

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες (Βιεϊρίνια), Μιχαηλίδης, Εκόνγκ, Κεντζιόρα (Λύρατζης), Σβαμπ, Τσιγγάρας, Νάρεϊ (Αντρέ Ρικάρντο), Κωνσταντέλιας, Π. Τζίμας (Κανίς), Μπράντον (Γκορντεζιάνι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected