Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε τον Νίκο Κατσικοκέρη ο ΑΟΑΝ

Ο Άγιος Νικόλαος έβαλε έναν φορ…ολκής στη φαρέτρα του! Η ομάδα του Λασιθίου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκο Κατσικοκέρη.

Ο γεννημένος στις 19/06/1988 ποδοσφαιριστής έχει μια πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα, καθώς έχει αγωνιστεί στον Παναιτωλικό από τον οποίο και ξεκίνησε, ενώ στη συνέχεια φόρεσε ακόμη τις φανέλες των Τηλυκράτη, ΑΠΟ Κερατσίνι, Πλατανιά, Εργοτέλη, ΑΕΚ, Πανθρακικού, Παναιγιάλειου, Παναργειακού, Ερμή Ζωνιανών, Εθνικού Πειραιώς, Επισκοπής, ΟΦ Ιεράπετρας, Γιούχτα και Αλμυρού.

«Να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο»

Για τη συνεργασία του με την ομάδα μας, ο Κατσικοκέρης, είπε «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να τραβήξω το ενδιαφέρον και τελικά να συνεργαστώ με την ομάδα του ΑΟΑΝ. Είναι τιμή για μένα να φορέσω αυτή την ιστορική φανέλα, καθώς όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζομαι στην Κρήτη και έχω βρεθεί αντίπαλος αυτής της ομάδας είχα πάντα ένα σεβασμό και θα δώσω τα πάντα ώστε να καταφέρει η ομάδα να πετύχει το στόχο της και να μπορέσουμε να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο, θέλοντας τον σε κάθε παιχνίδι ως δωδέκατο παίκτη μας.

Οι άνθρωποι του ΑΟΑΝ με προσέγγισαν με έναν πολύ όμορφο τρόπο. Μου έδωσαν να καταλάβω το μέγεθος της ομάδας και θέλω να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο και όλη τη διοίκηση, όπως και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, ξεκινώντας μια συνεργασία η οποία από την πρώτη στιγμή πίστευα ότι μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected