Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Λάτσιο προσφέρει 10 εκατ. για τον Τάσο Δουβίκα!

Ο Τάσος Δουβίκας προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ουτρέχτης και λογικό είναι να προκαλεί ενδιαφέρον ομάδων.

Μια από αυτές είναι και η Λάτσιο, η οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη γειτονική μας Ιταλία, αλλά και από τη χώρα της τουλίπας, έχει κάνει πρόταση 10 εκατ. ευρώ για την αγορά του διεθνούς φορ.

Όπως αναφέρει το Sport24, η Ουτρέχτη αξιώνει πέντε εκατ. ευρώ περισσότερα, αλλά και μπόνους, για την παραχώρηση του πρώτου σκόρερ της.

Θυμίζουμε ότι πέτυχε τα περισσότερα γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα (19 συνολικά) μαζί με τον Τσάβι Σίμονς της Αϊντχόφεν.

Ο ίδιος μάλιστα φέρεται έτοιμος για το μεγάλο βήμα, όπως είχε τονίσει σε πρόσφατες δηλώσεις του: “Θέλω να γίνω κομμάτι της ευρωπαϊκής ελίτ μία μέρα. Θα δούμε αν γίνει εφικτό. Πάντα δούλευα σκληρά, προκειμένου να φτάσω εδώ που είμαι τώρα, αλλά κάνω μεγαλύτερα όνειρα.

Για το πού θα παίξω μετά το καλοκαίρι; Αν το ήξερα, θα σας έλεγα τώρα. Αγαπάω την Ουτρέχτη, είμαι ευγνώμων στους οπαδούς. Αλλά όπως είπα, οι φιλοδοξίες μου είναι να παίξω στην κορυφή. Τότε πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα, να παίξεις σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Οι πιθανότητες να φύγω είναι περισσότερες απ’ το να μείνω”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected