Γ Εθνική / Τοπικά

Απτόητος ο…βιονικός Δημήτρης Μπουλγκουρίδης, συνεχίζει στη Δόξα Καλυβίων

Σαν το…παλιό καλό κρασί ο Δημήτρης Μπουλγκουρίδης, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα ελληνικά γήπεδα!

Ο 38χρονος μεσοαμυντικός με καταγωγή από τη Δράμα, με μεγάλη καριέρα τόσο σε επαγγελματικές ομάδες (Μακεδονικό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αναγέννηση Ιεράπετρας, Εθνικό Αστέρα, Αγροτικό Αστέρα, Δόξα Δράμας) όσο και σε ερασιτεχνικές (Αλέξανδρο Κιλκίς, ΑΕ Ιστιαίας, Απόλλωνα Αρναίας, Κοζάνη, ΦΑΣ Νάουσα, Βισαλτιακό) θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στη Δόξα Καλυβίων της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Η ανακοίνωση :

“Η Δόξα Καλυβών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 38χρονο αμυντικό μέσο Δημήτρη Μπουλγουρίδη.

Ένας ποδοσφαιριστής που δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού διαθέτει τεράστια εμπειρία έχοντας αγωνιστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες για αρκετά χρόνια.

Ενδεικτικά, έχει αγωνιστεί σε: Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αγροτικό Αστέρα, Μακεδονικό, Νάουσα, Δόξα Δράμας, Κοζάνη, Απόλλωνα Αρναίας, Αλέξανδρο Κιλκίς, Βισαλτιακό Νιγρίτας, Εθνικό Αστέρα, Ιστιαία, Αναγέννηση Ιεράπετρας, Βύζαντα Μεγάρων, Παλλήνη, Κρυονέρι

Οι πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας:

“Η Δόξα Καλυβών ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα φέτος διότι ήταν η ομάδα που εξ’ αρχής μου έδειξε προσωπικά και συνολικά σαν ομάδα ότι θέλει με σοβαρές και μετρημένες κινήσεις να βάλει τις βάσεις για κάτι πολύ καλό τα επόμενα χρόνια σε όλους τους τομείς, οπότε η απόφαση μου να έρθω στην ομάδα ήταν εύκολη.

Η διοίκηση της απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με πλάνο και όρεξη, κάτι που έχουν ήδη δείξει τις χρονιές που πέρασαν. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία μου.
Όλοι μαζί ως σύνολο, θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Εύχομαι μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς, και ελπίζω με τη συνεισφορά μου να βοηθήσω να ανέβει η ομάδα ένα σκαλί παραπάνω, αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος για φέτος.”

Δημήτρη καλώς ήρθες στην οικογένεια της Δόξας Καλυβών!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected