Κατηγορίες
Διάφορα

Πυροσβέστης υπέστη έμφραγμα ενώ έδινε μάχη με τις φλόγες!

φωτ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλουν για ένα ακόμη καλοκαίρι οι άνδρες της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση των πυρκαγιών που ξέσπασαν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και μαίνονταν μέχρι και χθες, Πέμπτη (20/07).

Με αυτοθυσία και αυταπάρνηση, οι πυροσβέστες δίνουν πραγματική μάχη με τις φλόγες ρισκάροντας ακόμα και τη ζωή τους, για να σώσουν ανθρώπους, ζώα και περιουσίες.

Μετά τον πυροσβέστη που συμμετείχε στην επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στον οικισμό Κανδήλι στα Μέγαρα, ο οποίος υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο από την εξάντληση και την αποπνικτική ατμόσφαιρα, άλλος πυροσβέστης κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης φωτιάς σε ένα από τα πύρινα μέτωπα υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Τον πυροσβέστη, ο οποίος νοσηλεύεται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, επισκέφθηκε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter.

“Επισκέφτηκα σήμερα το πρωί στο ΓΝΑ 251 τον πυροσβέστη μας ΣΔ που νοσηλεύεται με έμφραγμα του μυοκαρδίου, μετά από μια μεγάλη μάχη με τις πυρκαγιές. Ενημερώθηκα από το ιατρικό προσωπικό για την κατάσταση της υγείας του. Εύχομαι περαστικά και σιδερένιος”, έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας στην ανάρτησή του μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο.

*News247

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected