Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Ο νέος προπονητής της Προοδευτικής

Τον προπονητή, ο οποίος πριν δύο χρόνια οδήγησε στην πρωτιά στον όμιλο της και ουσιαστικά μία ανάσα από τη Super League 2, εμπιστεύτηκε η Προοδευτική.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αρναούτη, τον 59χρονο τεχνικό με καταγωγή από τον Πειραιά, ο οποίος εργάστηκε τελευταία φορά στον Φωστήρα (Ιανουάριο έως Μάρτιο του 2023) και παλαιότερα σε Ιωνικό, ΑΠΟ Κερατσίνι, Αχαρναϊκό, Εθνικό, ΠΑΟ Ρουφ, Βύζαντα Μεγάρων, Αστέρα Μαγούλας, Νηρέα και Αετό Κορυδαλλού.

Η ανακοίνωση :

“Τον προπονητή ο οποίος πριν δύο χρόνια οδήγησε την Προοδευτική στην πρωτιά στον όμιλο της και ουσιαστικά μία ανάσα από τη superleague 2 ύστερα από πολυετή απουσία, εμπιστεύτηκε ο Γιώργος Μαλαδάκης να οδηγήσει το καράβι. Για τον Δημήτρη Αρναούτη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς το έργο του σε πολλές ομάδες και οι άνοδοι που έχει φέρει μιλάνε από μόνοι τους. Έρχεται με πολύ όρεξη να δημιουργήσει μία νέα ομάδα με πολλές προοπτικές.

Άλλωστε η φετινή Γ´ Εθνική θεωρείται ίσως η πιο δύσκολη των τελευταίων τουλάχιστον 10 ετών καθώς έχει 34 αγωνιστικές που θα δίνονται στην κυριολεξία μάχες. Γίνεται αγώνας δρόμου για μεταγραφές καθώς μόλις χθες η Προοδευτική έβγαλε διοίκηση αλλά υπάρχει η πίστη, ο ενθουσιασμός και η φιλοδοξία ότι οι βυσσινί που επιστρέφουν στη φυσική τους έδρα που τόσο τους είχε λείψει, θα αποκτήσουν και πάλι τη δυναμική που τους χαρακτηρίζει σαν ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει η βούληση να προσεχθούν ιδιαίτερα και τα παιδιά της περσινής U19”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected