Super League 1

Νίκη του Αστέρα Τρίπολης στο φιλικό κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Αγρίνιο.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός απείλησε σε δύο περιπτώσεις στο ξεκίνημα. Στο 10′ με το σουτ του Χουάνπι έξω από την περιοχή, το οποίο απέκρουσε ο Σγουρής, ενώ στο 11′ η κεφαλιά του Ντουάρτε βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Από εκεί και πέρα ο Αστέρας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε με τον Αλάγκμπε στο 13′, το σουτ του οποίου έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Καπίνο. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αντέδρασε σωστά και στο σουτ του Σίτο στο 16′ από κοντινή και πλάγια θέση, διώχνοντας σε κόρνερ.

Ο Αστέρας με διαφορετική 11άδα στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε στο 55′. Με ωραίο συνδυασμό Καλτσά και Βαλιέντε, ασίστ του Γκαρσία και πλασέ του Μπαρτόλο από κοντά.

Στο 57′ ο Χουχούμης έκανε τη σέντρα από αριστερά, αλλά η κεφαλιά του Μάντζη έφυγε άουτ. Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με σουτ του Μπελεβώνη έξω από την περιοχή στο 65′

Στο 67′ το σουτ του Καλτσά δεν βρήκε στόχο, αλλά ο Αστέρας κατάφερε να σκοράρει δεύτερο γκολ στο 75′. Ο Έμποχ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, το πλασέ του κόντραρε σε αντίπαλο και ο Μάντζης την έσπρωξε στα δίχτυα πάνω από τη γραμμή.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης : Καρμόνα, Άλβαρεθ, Ζουκάνοβιτς, Χριστόπουλος Γ., Μουνάφο, Αλάγκμπε, Ρέτζις, Σίτο, Ζουγλής, Κωστέας. Αγωνίστηκαν και οι Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Χουχούμης, Χριστόπουλος Η., Ατιένθα Γκρόζντανιτς, Καστάνιο, Βαλιέντε, Προύντζος, Έμποχ, Μπερτόγλιο, Μπαρτόλο, Καλτσάς, Μάντζης

Παναιτωλικός : ενημερώνεται σε λίγο…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected