Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Δημοσίευμα από την Πτολεμαΐδα μιλά για σύμπραξη Εορδαϊκού-Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας

Το όνειρο πήρε σάρκα και οστά για τον ιστορικό Εορδαϊκό, ο οποίος είναι και επίσημα στη Γ’ Εθνική καθώς πριν λίγο έφτασε στην ομάδα η επίσημη πρόσκληση από την ΕΠΟ.

Οι πρωταθλητές Κοζάνης έδειχναν σίγουροι και έτσι όλες οι κινήσεις που έκαναν το προηγούμενο διάστημα ήταν προς αυτή την κατεύθυνση. Μάλιστα, έχουν μπει ήδη οι σωστές βάσεις για τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και διοικητικά.

Σύμφωνα με το e-ptolemeos.gr, η διοίκηση του Εορδαϊκού και ο πρόεδρος του Αθανάσιος Κρυτσάνης τα έχει βρει σε όλα με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας (εξασφάλισε την άνοδο στη Γ Εθνική), ο οποίος θα συγχωνευτεί με την ομάδα της Πτολεμαΐδας δημιουργώντας ένα ισχυρό σύνολο.

Όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ, δημιουργείται αρχικά μια πολύ δυνατή διοίκηση, η οποία είναι αναγκαία για τον φετινό μαραθώνιο της Γ Εθνικής, ενώ αρκετοί παίκτες της Αγίας Μαρίνας θα «μετακομίσουν» στον Εορδαϊκό.

Έτσι, ο Εορδαϊκός αρχικά πέτυχε τη συνεργασία-συγχώνευση-απορρόφηση (όπως θέλετε πείτε το) με τον συντοπίτη Μακεδονικό Φούφα και στη συνέχεια με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, με στόχο τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές. Η πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Ιουλίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected