Κατηγορίες
Διάφορα - Οικονομία

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Σήμερα τα αποτελέσματα για τα voucher της ΕΕΤΑΑ

Σήμερα, το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιουλίου 2023 θα ανακοινωθούν οι προσωρινοί πίνακες των ωφελουμένων που θα λάβουν το voucher για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της ΕΕΤΑΑ. Υπενθυμίζεται πως η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων «εξέπνευσε» την Κυριακή 16 Ιουλίου, ύστερα από την πενθήμερη παράταση που αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Όπως ισχύει κάθε χρόνο, μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου/ επεξεργασίας των αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ, καταρτίζονται οι Προσωρινοί Πίνακες Αιτούντων με πλήρη και ελλιπή αίτηση – δικαιολογητικά, ανά Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα. Οι αιτούντες, θα μπορούν να δουν σε αυτούς το προσωρινό αποτέλεσμα της αίτησής τους με τη χρήση των κωδικών taxisnet.

Πώς θα κάνετε ένσταση

Από αύριο, 25 Ιουλίου μέχρι την Πέμπτη 27 Ιουλίου έως τις 23:59 θα μπορούν να κατατεθούν οι ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων Αιτούντων. Οι ενστάσεις θα γίνουν με πλήρη και ελλιπή αίτηση- δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ («Ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων»), με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο pdf.

Στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο αυτή υποβάλλεται και θα πρέπει να συνοδεύεται από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε μορφή pdf.

Ενστάσεις ασαφείς ή υποβολή δικαιολογητικών χωρίς έντυπο ηλεκτρονικής ένστασης, που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς την προαναφερόμενη διαδικασία, ή μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα απορρίπτονται και δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Όλοι οι αιτούντες δύνανται να υποβάλλουν ένσταση, ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχει οριστικοποιηθεί η αίτησή τους.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΕΤΑΑ είχε δημοσιεύσει το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της διαγωνιστικής διαδικασίας της από την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023, με αρ. πρωτ. 12158, Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της ΕΕΤΑΑ ΑΕ προς τους εν δυνάμει ωφελούμενους, το οποίο διαμορφώνεται ως εξής:

Φάσεις Υποβολής Αιτήσεων – Αποτελέσματα Ημερομηνίες
Υποβολή Αιτήσεων 20/6 – 16/7/2023
Προσωρινοί Πίνακες Αποτελεσμάτων 19/7/2023
Υποβολή Ενστάσεων 20-24/7/2023
Οριστικοί Πίνακες Αποτελεσμάτων 28/7/2023

*proson.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected