Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Στην Καβάλα ο Σάββας Γκέντσογλου

Ο ΑΟ Καβάλα ανακοίνωσε την Τετάρτη (26/7) την απόκτηση του Καβαλιώτη ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντζογλου.

Όπως αναφέρει σχετικά ο σύλλογος : “Ο 32χρονος κεντρικός μέσος αποτελεί πολυτέλεια με το πλούσιο βιογραφικό και την εμπειρία του για τη Γ’ Εθνική, και σίγουρα θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος που είναι και ο μοναδικός μας στόχος.

Ο Σάββας ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ με την οποία είχε 33 συμμετοχές στη Super League 1 και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Σαμπντόρια (Serie A) και ως δανεικός σε Λιβόρνο και Σπέτσια (Serie B).

Στην Ιταλία είχε 5 συμμετοχές στη Serie A, 53 στη Serie B και από κει και πέρα, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Εργοτέλη και της Μπάρι, της Χάιντουκ Σπλιτ, του ΑΠΟΕΛ με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Κύπρου και της Αλ Ανταλάχ από τη Σαουδική Αραβία. Πριν 2 χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα και τη SL1 για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Λαμίας, όπου μέτρησε 25 συμμετοχές ενώ πριν 5 μήνες αποκτήθηκε από τον Μακεδονικό με τον οποίο είχε 15 συμμετοχές στη SL2. Πέραν όλων αυτών, αγωνίστηκε 17 φορές στο Europa League και 15 στα προκριματικά του με τη φανέλα της ΑΕΚ, του ΑΠΟΕΛ και της Χάιντουκ αλλά και 48 φορές στην Α’Εθνική Κροατίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected