Διάφορα

Καταγγελία των εργαζομένων της Βιομηχανικής Περιοχής στο Βελεστίνο : “Είμαστε εγκλωβισμένοι, η αστυνομία δεν μας αφήνει να φύγουμε!” (vids)

Σε καταγγελία προχώρησε πολίτης του Βόλου σε τηλεοπτικό κανάλι ότι η σύζυγός του εργάζεται σε εργοστάσιο της Β ΒΙΠΕ στο Βελεστίνο μαζί με περίπου 100 εργαζόμενους, οι οποίοι, όπως ανέφερε, είναι εγκλωβισμένοι, καθώς η τροχαία τους απαγορεύει να κινηθούν προς Βόλο.

Κραυγή απόγνωσης από το Σέσκλο- «Καιγόμαστε» (vids)

Στο Σέσκλο έχει φτάσει η φωτιά με τους κατοίκους να καλούν σε βοήθεια. «Σέσκλο καιγόμαστε στείλτε βοήθεια επιχειρεί ένα ελικόπτερο μόνο, οχήματα δεν βλέπω» το μήνυμα απόγνωσης.

Βίντεο ανάρτησε κάτοικος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας γνωστό ότι οι φλόγες έφτασαν ήδη και στο Σέσκλο, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η φωτιά έχει φτάσει και στο Κέντρο Ιππασίας Σέσκλου, όπου έχουν απομακρυνθεί τα άλογα.

Στο νοσοκομείο πυροσβέστης με εγκαύματα

Η φωτιά στο Βελεστίνο μαίνεται ανεξέλεγκτη, ενώ, ένας πυροσβέστης διακομίσθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο, όπως τόνισε προ ολίγου ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός σε δηλώσεις του.

Κάτοικος του Βελεστίνου ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τη φωτιά που μαίνεται στην περιοχή.

δείτε φωτογραφίες στο Magnesianews

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected