Διάφορα

Η πανέμορφη Κεφαλλονιά μέσα από την εκπομπή “Εικόνες” του Τάσου Δούση

Οι “Εικόνες” με τον Τάσο Δούση ταξίδεψαν στην ονειρική Κεφαλλονιά και παρουσίασαν τα παραδοσιακά χωριά της, όπως η καρτ-ποσταλική Άσσος, τα πανέμορφα, αλλά εγκαταλελειμμένα, Παλιά Βλαχάτα και τη γραφική Αγία Ευφημία.

Από το χωριό Αγριλιάς απόλαυσαν την καλύτερη πανοραμική θέα προς τον κόλπο της Σάμης, ενώ στη συνέχεια έκαναν βόλτα στο λιμάνι της Σάμης και κατέληξαν στη βοτσαλωτή παραλία της Αντισάμου με τα κρυστάλλινα νερά. Μας ξενάγησαν στο εντυπωσιακό Σπήλαιο της Μελισσάνης, ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα σημεία στον κόσμο.

Στο Β Μέρος, οι “Εικόνες” συνέχισαν το ταξίδι τους στην ονειρική Κεφαλλονιά, όπου θαυμάζουν τον διάσημο Μύρτο πρώτα από τα δύο παρατηρητήρια που υπάρχουν και στη συνέχεια κατέβηκαν στην πανέμορφη, αλλά επικίνδυνη παραλία του.

Εξερεύνησαν ανόθευτες παραλίες της Κεφαλονιάς όπως η Blue Lagoon, η Φτέρη και έφτασαν μέχρι τον μυστικό «παράδεισο» του Ιονίου, το νησάκι Άτοκος. Επισκέφτηκαν το Φισκάρδο και τα Κομιτάτα, γραφικά χωριά της Κεφαλλονιάς τα οποία προσφέρουν απίστευτες εικόνες.

O Τάσος Δούσης απέδειξε ότι οι παραλίες της Κεφαλλονιάς είναι όλες μοναδικές. Το ήρεμο Φώκι, οι άγριας ομορφιάς Αλατιές και η ξεχωριστή Αγία Ιερουσαλήμ είναι μερικές από αυτές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected