Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ανέλαβε τον Αγροτικό Αστέρα ο Χρήστος Ζαρογιάννης

Μετά την οριστική αποχώρηση του από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ στην ΕΠΣ Ημαθίας αλλά και την άνοδο στη Γ Εθνική μέσω των μπαράζ, ο Χρήστος Ζαρογιάννης θα βρεθεί στον πάγκο μιας ιστορικής ομάδας.

Ο λόγος για τον Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα τον 38χρονο τεχνικό, που αναλαμβάνει σε μια κομβική συγκυρία τον ιστορικό σύλλογο, μετά τον υποβιβασμό της στα τοπικά της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στόχος βεβαίως, η επάνοδος των “σταχυοφόρων” στις εθνικές κατηγορίες και γι αυτό το λόγο οι διοικούντες δίνουν τα ηνία σε έναν προπονητή που μόλις πρόσφατα εργάστηκε (και πέτυχε) κάτω από την πίεση πρωταθλητισμού.

Η ανακοίνωση :

“Κίνηση “ΜΑΤ” με Χρήστο Ζαρογιάννη στο τιμόνι την ομάδας.

Νέος προπονητής του Αγροτικού Αστέρα ο Χρήστος Ζαρογιάννης. Τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει από αύριο ο νέος τεχνικός όπου θα τρέξει μαζί με τον τεχνικό διευθυντή τον σχεδιασμό της ομάδας και σίγουρα θα είναι μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα που θα βοηθήσει στο να προχωρήσουν και η μεταγραφές. Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία μαζί του και πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του. Βοηθός του θα είναι ο μέχρι πρότινος προπονητής Γκεοργκι Λαπιασβιλη μιας και αντιμετωπίζει ακόμα ένα θέμα με την ομοσπονδία της χώρας του και αφορά γραφειοκρατικό θέμα. Ένα πρόβλημα που τον στερεί να κάτσει στον πάγκο τη δεδομένη στιγμή αλλά θα παραμείνει στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθει και γυμναστής στην ομάδα. Όλα αυτά θα τεθούν αύριο στο τραπέζι της διοίκησης και χωρίς να χαθεί άλλο πολύτιμος χρόνος για την ομάδα ώστε να φανεί όπως είχαν σχεδιάσει για την νέα χρόνια πανέτοιμη σε όλα τα επίπεδα, οργανωτικά και αγωνιστικά.

Λίγα λόγια για το προφίλ του Χρήστου Ζαρογιάννη ως πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πριν ασχοληθεί σαν προπονητής.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ -ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
Γ ΕΘΝΙΚΗ-ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ-ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ -ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ -ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ-ΑΣ ΛΕΥΚΑΔΙΑ -ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ -ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ -ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

NATIONAL TEAM SELECTED FOR TOURNAMENT IN BULGARIA ORGANIZING AUTHORITY PANHELLENIC ASSOCIATION OF PAID FOOTBALL PLAYERS (PSAP) ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΠΣΑΠ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ

Κάτοχος UEFA Α
-2022-2023: Προπονητής στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Άνοδος στη Γ’ εθνική)
-2021-2022: Προπονητής Κ20 ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ
-2020-2021:Προπονητής στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Γ’ εθνική
-2019-2020: Προπονητής στη Θύελλα Σταυρού, Α1
-2018-2019: Προπονητής στη Θύελλα Σταυρού, Β και άνοδος στην Α1 -2017-2020: Ιδρυτής και προπονητής στην ακαδημία Ajax Ημαθίας -2014-2015: Προπονητής U12 στην ακαδημία Enjoy στη Νάουσα -2013-2014: Προπονητής U10 στην ακαδημία Ένωση Αποστόλου Παύλου. Η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα των καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected