Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ο επαναληπτικός του Παναθηναϊκού απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Ένα ακόμη σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι θα απολαύσουν απόψε (20.30) οι ποδοσφαιρόφιλοι και θαμώνες του “Barok” Coffee-Bar!

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League με τη νίκη του επί της Ντνίπρο με 3-1 και απόψε καλείται να ολοκληρώσει την αποστολή του. Το Τριφύλλι θα υποδεχτεί τους Ουκρανούς στο κατάμεστο «Απόστολος Νικολαΐδης» και χάρη στο σπουδαίο «διπλό» στο Κόζιτσε, σε συνδυασμό με τη δυναμική παρουσία του κόσμου του, κρατάει την ευρωπαϊκή του τύχη στα χέρια του.

Εάν η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τέλος της βραδιάς πανηγυρίσει την πρόκριση τότε θα βρεθεί στην επόμενη φάση των προκριματικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου την περιμένει η τρίτη ομάδα της περσινής Ligue 1, Μαρσέιγ. Με το εισιτήριο για τον Γ’ προκριματικό γύρο οι Πράσινοι θα εξασφαλίσουν την επιστροφή τους σε ευρωπαϊκό όμιλο έπειτα από μια εξαετία, καθώς θα έχουν «κλειδώσει» την παρουσία τους στους ομίλους του Europa League.

Στο απευκταίο σενάριο που ο Παναθηναϊκός χάσει την πρόκριση τότε θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, στον οποίο θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Σλάβια Πράγας.

«Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί), τηλ. για κρατήσεις : 6980299099

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected