Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Arlind Kalaja : Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Φωστήρα

Σημαντική μεταγραφική κίνηση στη Γ Εθνική και συγκεκριμένα από την ομάδα του Φωστήρα.

Οι “κιτρινόμαυροι” απέκτησαν τον Αρλίντ Καλάια, τον 30 φορές διεθνή με την Εθνική Αλβανίας αλλά και έναν ποδοσφαιριστή που έχει ευρωπαϊκές συμμετοχές.

Ο 27χρονος επιθετικός αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στον Πανελευσινιακό και πριν στη σουηδική Λιουνγκσκίλε, ομάδα Β Εθνικής.

Η ανακοίνωση :

“Το ΔΣ του ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή ?????? ??????! Ο ?? φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας, είναι ένας ποδοσφαιριστής τεράστιου βεληνεκούς και με αυτή την κίνηση το νέο ΔΣ δείχνει τις προθέσεις της για τη νέα σεζόν!

Ο ??χρονος επιθετικός (μπορεί να αγωνιστεί και στις ? θέσεις της επίθεσης), έχει πάνω από ??? συμμετοχές στην Α’ Εθνική Αλβανίας και επίσης μετράει συμμετοχές με την ομάδα της ?? ????? στο ?????? ?????? τη σεζόν ????-???? και με την ?? ???????? στο ?????????? ?????? τη σεζόν ????-????.

Τελευταίος του σταθμός ήταν η ?????????? ?? στη Β εθνική Σουηδίας. ?????? σε καλωσορίζουμε στην κιτρινόμαυρη οικογένεια και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected