Κατηγορίες
Super League 2

Ξανά στο Πολύκαστρο η έδρα του Απόλλωνα Πόντου

Ο Απόλλων Πόντου ανακοίνωσε ότι θα έδρα και την προσεχή σεζόν το Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν εργασίες από την Περιφέρεια για να υποδεχτεί εκεί τους φιλάθλους του. Πέρυσι, άλλωστε, τα ματς – θεωρητικά – διεξάγονταν κεκλεισμένων των θυρών λόγω ελλείψεων.

Αναλυτικά :

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους πιστούς φίλους της ομάδος και όχι μόνο πως με επίσημο έγγραφο που λάβαμε από τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Παιονίας , έγινε δεκτό το νέο αίτημά μας για να χρησιμοποιήσουμε για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-24 το Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου ως έδρα των επίσημων αγώνων μας.

Δυστυχώς για ακόμη μια χρονιά (4η συνεχόμενη μακριά από το σπίτι μας) οι συνθήκες δεν ευνοούν την επιστροφή στη φυσική μας έδρα, στερώντας από όσους αγαπούν την ομάδα και δεν μπορούν να ακολουθήσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Απόλλων Πόντου, τη δυνατότητα να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Δεσμευόμαστε όμως σε κάθε περίπτωση πως έστω και υπό αυτήν τη μορφή θα κρατήσουμε άσβεστο το φως του Προσφυγικού Ποντιακού Ελληνισμού, έχοντας στο πλευρό μας γνήσιους Πόντιους της τοπικής κοινωνίας του Πολυκάστρου και της ευρύτερης περιοχής του Κιλκίς που θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες του Απόλλων Πόντου στη Super League 2.

Φυσικά δεν ξεχνούμε και ευγνωμονούμε τους δεκάδες φίλους της ομάδος μας κάθε ηλικίας που με δικά τους προσωπικά έξοδα και ταλαιπωρία ταξιδεύουν από Θεσσαλονίκη για να βρίσκονται δίπλα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τη Διοίκηση του Δήμου Παιονίας για την αγαστή συνεργασία και την άριστη από κάθε πλευρά φιλοξενία.

Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν με κάθε λεπτομέρεια όλες εκείνες οι απαραίτητες εργασίες που απαιτούνται από την Περιφέρεια ώστε το Στάδιο του Πολυκάστρου να λάβει την άδεια για την υποδοχή των φιλάθλων μας στους εντός έδρας αγώνες του κυπέλλου και του πρωταθλήματος ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected