Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Δύο μεταγραφές ο Ατρόμητος Διαβατού, ορίστηκε η έναρξη της προετοιμασίας

Μετά τους Σωτήρη Μπαλάφα, Αντώνη Ηλιάδη, Γιώργο Τσεμτσίδη και Δημήτρη Καλαϊτζίδη ο Ατρόμητος Διαβατού πραγματοποίησε δύο ακόμη μεταγραφές.

Ο λόγος για τους Βασίλη Ματελόπουλο (φωτ) και Χρήστο Τσανακτσίδη, οι οποίοι αποκτήθηκαν από τον ΝΠΣ Βέροια.

Την ίδια ώρα, ορίστηκε η έναρξη της προετοιμασίας και συγκεκριμένα για την 21η Αυγούστου και ώρα 18.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού.

Η ανακοίνωση :

“Το ΔΣ του Ατρομήτου Διαβατού στη φετινή μεταγραφική περίοδο ενίσχυσε το υπάρχον έμψυχο δυναμικό της Ομάδος με στοχευμένες κινήσεις. Οι έμπειροι και σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν πλαισιώνονται από νεαρούς ποδοσφαιριστές, αφού σχεδιάζουμε και θωρακίζουμε τον Ατρόμητο για το μέλλον.

Καταφέραμε σε μόλις ένα χρόνο να επαναπατρίσουμε μεγάλο αριθμό νεαρών ποδοσφαιριστών και σε αυτό το πλαίσιο κινούνται και τα δύο νέα μεταγραφικά μας αποκτήματα, καθώς είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον 19χρονο τερματοφύλακα Βασίλη Ματελλόπουλο και τον 18χρονο στόπερ Χρήστο Τσανακτσίδη, οι οποίοι αποκτήθηκαν από την ερασιτεχνική ομάδα της Βέροιας.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλουν τα μάλα στην υλοποίηση του πενταετούς πλάνου της Διοίκησης.

Το ΔΣ τους ευχαριστεί, τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν.

Την ίδια ώρα, ανακοινώνεται η έναρξη της προετοιμασίας της Ομάδος για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και συγκεκριμένα στις 21/08/2023 και ώρα 18.30 σύμφωνα με τον σχεδιασμό της προπονητικής ομάδος του συλλόγου και του επικεφαλής αυτής Δήμου Συμπεθέρη.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected