Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Οι επαναληπτικοί ΠΑΟΚ και Άρη απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Άρης δεν κατάφεραν στο πρώτο ματς να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης καθώς ο πρώτος αναδείχθηκε ισόπαλος με 0-0 κόντρα στην Μπεϊτάρ στην Τούμπα και ο δεύτερος με 1-1 απέναντι στην Αραράτ στην Αρμενία.

Έτσι, οι δύο τους πηγαίνουν στις ρεβάνς με μοναδικό στόχο τη νίκη για να προκριθούν στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Εσείς δεν έχετε παρά να καλέσετε ΤΩΡΑ στο 6980299099 για να κρατήσετε θέση στο «Barok» Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας (πιάτσα των ταξί).

Αρχικά ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο Ισραήλ από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (20:30, Novasports 2) όπου χρειάζεται τη νίκη μετά τη «λευκή» ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη (0-0). Όσο για την αποστολή, ο Λύρατζης έμεινε στη Θεσσαλονίκη αλλά επέστρεψαν οι Βιεϊρίνια και Ντάγκλας Αουγκούστο που υπολογίζονται από τον Λουτσέσκου. Αναλυτικά: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντάγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Λίγο πιο αργά και συγκεκριμένα στις 21:15 (Novasports Prime) ο Άρης φιλοξενεί την Αραράτ στο «Κλ. Βικελίδης» έχοντας παρόμοιο στόχο με τον ΠΑΟΚ αφού το πρώτο ματς στην Αρμενία έληξε στο 1-1. Για τον Τερζή η μοναδική απουσία παραμένει ο Μπράμπετς ο οποίος δεν υπολογίζεται για το συγκεκριμένο ματς αλλά από εκεί και πέρα όλοι είναι στη διάθεση του, ωστόσο αμφίβολος είναι και ο Κάρλσον καθώς ένιωσε ενοχλήσεις και θα κριθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του. Επίσης ο Άρης δεν ανακοίνωσε αποστολή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P