Κατηγορίες
Διάφορα

Ελλάδα 2023 : Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που περιμένουν σε ουρά σε μια δημόσια υπηρεσία. Κάποιοι μάλιστα έστησαν καρέκλες από το ξημέρωμα! (vids)

Αδιανόητες καταστάσεις ζουν οι πολίτες που θέλουν να εξυπηρετηθούν στο Κτηματολόγιο Αθηνών. Οι ουρές έχουν σχηματιστεί στην οδό Αριστοτέλους από τα μεσάνυχτα παρότι είναι μικρότερες σε σχέση με τη χθεσινή (3/8) μέρα.

Η κάμερα της ΕΡΤ κατέγραψε περιπτώσεις πολιτών που έφεραν την καρέκλα τους για να περιμένουν καθήμενοι στο πεζοδρόμιο προκειμένου να πάρουν έναν αριθμό προτεραιότητας για να εξυπηρετηθούν. Ακόμα υπήρχε διπλή σειρά αυτοκινήτων στον δρόμο με αρκετούς να περιμένουν μέσα στο αυτοκίνητό από αργά ενώ άλλοι βρίσκονται μέσα σε πολυκατοικίες.

Μιλώντας στην κάμερα ένας πολίτης που καθόταν στην καρέκλα του από τα μεσάνυχτα είπε: «Ήρθα από τις 00:10 το βράδυ με καφεδάκι, τσιγαράκι. Μια χαρά…». Ερωτηθείς για την πολύωρη αναμονή και αν αγχώθηκε σε σχέση με τις χθεσινές εικόνες είπε ότι δεν τον νοιάζει και τόνισε: «Εγώ ήρθα να πιω το καφεδάκι μου να περιμένω… αν προλάβω πρόλαβα, αν δεν προλάβω την επόμενη φορά».

Τέλος τα χαρτάκια και οι ουρές – Από 28/8 η λειτουργία της πλατφόρμας για αριθμό προτεραιότητας

Επίσκεψη στο Κτηματολόγιο Αθηνών πραγματοποίησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης ο οποίος δήλωσε ότι από 28 Αυγούστου θα λειτουργήσει ψηφιακή πλατφόρμα με την οποία θα δίνεται ηλεκτρονικά αριθμός προτεραιότητας για να αποφεύγεται η ταλαιπωρία σε μεγάλες ουρές αναμονής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected