Αθλήματα

Citi Open: Πρόκριση στον τελικό για τη Μαρία Σάκκαρη!

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε πάρα πολύ καλή εμφάνιση και με 6-3, 4-6, 6-2 νίκησε την Τζέσικα Πεγκούλα παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Citi Open.

Όπως αναφέρει το tennis24, η Ελληνίδα τενίστρια στο τρίτο game «έσπασε» το service της αντιπάλου της, το οποίο υπερασπίστηκε, κάνοντας άμεσα το 3-1.

Από τη μεριά της η Πεγκούλα δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση. Με το σκορ στο 5-3 υπέρ της Σάκκαρη, η Αμερικανίδα δέχθηκε ακόμη ένα break χάνοντας έτσι το πρώτο set με 6-3.

Στο δεύτερο set, για ακόμη μία φορά, τα πράγματα ξεκίνησαν πολύ καλά για την Μαρία. Η 28χρονη μόλις στο 4ο game έκανε break, ωστόσο η Πεγκούλα το… έσβησε στο 7ο game (4-3). Από εκεί και πέρα η Αμερικανίδα πραγματοποίησε 3-0 σερί και ισοφάρισε στα set με 6-4.

To ματς οδηγήθηκε σε τρίτο και τελευταίο set. Οι δύο τενίστριες δεν πήραν πολλά ρίσκα, αρχικά, κρατώντας τα services τους. Με το σκορ στο 2-2, η Ελληνίδα πραγματοποίησε σερί 3-0 κάνοντας ένα break στο 6ο game.

Όντας τρία games πίσω (5-3) η Τζέσικα Πεγκούλα σέρβιρε με την πλάτη στον τοίχο. Η Αμερικανίδα δεν κατάφερε να διαχειριστεί την πίεση με την Σάκκαρη να βρίσκεται σε διπλό match point. Η Ελληνίδα δεν έχασε την ευκαιρία και έκλεισε το set με 6-2, πανηγυρίζοντας τη νίκη που της έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected