Αθλήματα

Πέρασε στον τελικό του Μόναστιρ ο Σκορίλας

Την πρόκριση για τον τελικό του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων στο Μόναστιρ της Τυνησίας πήρε ο Αλέξανδρος Σκορίλας, πετυχαίνοντας την 4η διαδοχική νίκη του εντός της εβδομάδας, και αύριο Κυριακή (6/8) θα διεκδικήσει τον τίτλο.

Όπως αναφέρει το tennis24, ο 23χρονος Έλληνας τενίστας επικράτησε του 24χρονου Αυστραλού, και No999 του κόσμου, Κόντι Πίρσον με 7-5, 6-4, μετά από 2 ώρες και 3 λεπτά αγώνα, και διεύρυνε το νικηφόρο σερί του στη διοργάνωση.

Στον τελικό θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του 27χρονου Ισπανού, αλλά και No4 του ταμπλό, Αλμπέρτο Μπαρόσο Κάμπος, που στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό είχε αποκλείσει τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Αριστοτέλη Θάνο, με 7-6(6), 7-6(10).

Για τον Σκορίλα θα είναι ο πρώτος τελικός στα μονά διοργάνωσης της ITF, μετά τον χαμένο ημιτελικό στις αρχές Ιουλίου στο ίδιο τουρνουά, απέναντι στον Γάλλο Αλέξις Γκοτιέρ με 6-3, 6-1, ενώ στα διπλά μετρά ήδη τρεις τίτλους στο παλμαρέ του, έναν σε 25άρι τουρνουά και δύο σε 15άρια.

Από τις 19 Ιουνίου αγωνίζεται κάθε εβδομάδα στο 15άρι του Μόναστιρ και έχει φτάσει δύο φορές στον προημιτελικό, μία στον ημιτελικό, ενώ μία φορά αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό. Από την άλλη, ο Ισπανός θα ψάξει τον 3ο τίτλο του σε ITF διοργανώσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected