Κατηγορίες
Super League 1

Γκολ και θέαμα από Πανσερραϊκό και Παναιτωλικό (vid με στιγμιότυπα)

Θέαμα, αρκετά (πέντε στον αριθμό) γκολ και εντυπωσιακές αποκρούσεις για καλό σκοπό έλαβαν χώρα το απόγευμα της Δευτέρας (7/8) στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό.

Οι Αγρινιώτες πήραν την πρόκριση στον τελικό του φιλανθρωπικού τουρνουά «Novi Cup», με buzzer beater του Τορεχόν (3-2).

Ο ρυθμός στο ματς ήταν εξαιρετικός από την αρχή, με τους νεοφώτιστους να παίρνουν… κεφάλι με τον Τομάς στην αντεπίθεση στο 7′. Πέντε λεπτά αργότερα ο Καρέλης απάντησε από την άσπρη βούλα για το 1-1 και πριν προλάβει να βγει το πρώτο ημίχρονο, ο Ντίας έφερε τούμπα το παιχνίδι για τους Αγρινιώτες με κεφαλιά (44′).

Πολύ καλός ο ρυθμός και στο δεύτερο ημίχρονο με τους δύο τερματοφύλακες να έχουν το πάνω χέρι και να μην επιτρέπουν την εστία τους να παραβιαστεί. Στο 81′ με όμορφο τελείωμα ο Γούλερι μετουσίωσε σε γκολ την εξαιρετική κάθετη και ισοφάρισε σε 2-2 για να έρθει ο Τορεχόν σε νεκρό χρόνο να «γράψει» το τελικό 3-2 από κοντά.

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία) : Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Τσαγκαλίδης, Καρασαλίδης, Αυλωνίτης, Οικονόμου, Θυμιάνης, Σοφιανός, Μασκανάκης, Τομάς, Άλεξιτς

Παναιτωλικός (Γκάμπριελ Σούρερ) : Καπίνο, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Μαλής, Λιάβας, Τσιγγάρας, Ξενιτίδης (71’ Φρ. Ντουάρτε), Τορεχόν, Μπουζούκης (83’ Κοντούρης), Ντίας (83’ Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης (85’ Βοΐλης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected