Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Μετά τον Λιβέρη, επιστρέφει και ο Wilson Chimeli στη Ζάκυνθο

Ενισχύεται ενόψει Γ Εθνικής ο ΑΠΣ Ζάκυνθος, που μετά τον Στέλιο Λιβέρη, αποκτά ξανά τον Γουίλσον Τσιμέλι.

Όπως αναφέρει το Ioniansports, o ίδιος ο Τσιμέλι “ανέβασε” βίντεο και δήλωσε πανέτοιμος για μια νέα αρχή με την ομάδα στέλνοντας την αγάπη του στο νησί αλλά και στους φίλους της ομάδας.

O 34χρονος Παραγουανός επιθετικός αποχώρησε με άσχημο τρόπο στο μισό της προηγούμενης σεζόν, με τις σχέσεις των δύο πλευρών να έρχονται στο χειρότερο δυνατό σημείο.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μια επαναπροσέγγιση και μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις, για να φτάσουμε τελικά στη συμφωνία που φέρνει την επιστροφή του Λατινοαμερικάνου “killer” στο νησί σε μια μεταγραφή που προκαλεί

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν και η Ζάκυνθος βάζει ένα σπουδαίο “γρανάζι” στη “μηχανή” της, στην προσπάθεια που θα κάνει να διακριθεί στο δύσκολο πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

Ο Τσιμέλι βρίσκεται στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ισπανία και αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ζακύνθου σε μια περίπου εβδομάδα.

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι η καινούργια σεζόν ξεκινά το απόγευμα της Πέμπτης 10 Αυγούστου στο Δημοτικό στάδιο Ζακύνθου, υπό τις οδηγίες του Στάθη Καραμαλίκη και του επιτελείου του. Το παρών θα δώσουν ντόπιοι παίχτες, για να προστεθούν τις επόμενες ημέρες και οι υπόλοιποι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected