Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Αφεντικό” στην Τιφλίδα o ΑΠΟΕΛ με την σφραγίδα των ηγετών του! (vids)

Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης έκανε ο ΑΠΟΕΛ στη “Dinamo Arena” κερδίζοντας με 2-0 την Ντίλα Γκόρι χάρη στα γκολ των Κρέσπο (45+1′) και Εφραίμ (64′).

Ουσιαστική και αποτελεσματική η ομάδα του Σα Πίντο φεύγει… από τη Γεωργία με ακόμη ένα διπλό μετά από αυτό με τη Βοϊβοντίνα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν έλαμψαν με την απόδοση τους αλλά είχαν την εμπειρία να διαχειριστούν σωστά τις συνθήκες του αγώνα και να πάρουν μια σπουδαία νίκη. Προβληματική εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους με τον Σα Πίντο να έχει αρκετά παράπονα.

Ο Κρέσπο άνοιξε το σκορ σ’ ένα σημείο που επηρέασε πολύ τους γηπεδούχους. Γκολάρα Εφραίμ με απευθείας φάουλ, δεύτερο σερί γκολ για τον κάπτεν του.

Τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή ο Κρέσπο στο ημίχρονο. Με 10 ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσε το ματς η Ντίλα Γκόρι λόγω αποβολής του Άλεφ.

Βοήθησε ξανά την ομάδα του ο Σα Πίντο μέσω των αλλαγών του στην επανάληψη. Ζήτησε πέναλτι ο Φετφατζίδης, δεν υπήρξε επαναληπτική προβολή από τους Γεωργιανούς. Ανακόπηκε λανθασμένα ο Τσεπάκ για οφσάιντ στα τελευταία λεπτά ενώ ο Μαροκινός έφευγε τετ α τετ.

δείτε φωτογραφίες στην Κερκίδα

Η σύνθεση του ΑΠΟΕΛ : Μπέλετς, Τσεπάκ, Σούσιτς, Κρέσπο (46′ Πέτροβιτς), Ντβάλι, Σαρφό (57′ Βιγιαφάνες), Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Φετφατζίδης (57′ Εφραίμ), Κβιλιτάια (73′ Τομαν ), Μαρκίνιος (57′ Γουίλσον)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected